Kahramanmaraş merkez ve ilçelerde bulunan doğal yaşam alanları yeni düzenlemelerle daha konforlu olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Afşin Millet Bahçesi ve Göksun Park yapım işi kapsamında peyzaj sahalarının düzenlenmesi için ihaleye çıkıyor. 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulüyle yapılacak ihale, yalnızca EKAP üzerinden elektronik teklif yoluyla gerçekleştirilecek.
PROJE, İNŞAAT VE PEYZAJ İŞLERİNİ KAPSIYOR
İhale 8 Eylül Pazartesi günü saat 11.00’de Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılacak. 71 bin 817 metrekarelik alanda yürütülecek proje; inşaat ve peyzaj işlerini kapsıyor. İdari şartname ve ihale dokümanlarına EKAP üzerinden ulaşılabiliyor.
AFŞİN MİLLET BAHÇESİ, GÖKSUN DUDAYEV VE KÖROĞLU PARKI DÜZENLENİYOR
Proje kapsamında Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesindeki Millet Bahçesi, Göksun ilçesindeki Dudayev Parkı ve Köroğlu Parkı’nda düzenleme çalışmaları gerçekleştirilecek. Yer tesliminden itibaren 240 günde tamamlanması planlanan proje için yüklenici firmaya, sözleşme imzalanmasından sonraki 10 gün içinde işe başlama zorunluluğu bulunuyor.