Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig’de mücadele eden İstiklalspor’da, mevcut başkan Ahmet Gaffar Akarca’nın “yeni dönemde başkanlığı bırakacağım” açıklaması sonrası süreç daha da kritik bir hale geldi. Akarca’nın görevi bırakacağını duyurmasının ardından kongre tarihi henüz netlik kazanmadı.
GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Edinilen bilgilere göre, farklı şehirden bir şirketin İstiklalspor’u devralmak istediği yönünde iddialar konuşulurken, kent içinde ise bazı iş insanlarının başkanlık için görüşmeler yürüttüğü öne sürülüyor.
Yaşanan gelişmeler, hem taraftarlar hem de spor kamuoyunda büyük bir merak oluştururken, İstiklalspor’un geleceğini şekillendirecek yeni yönetimin kim olacağı sorusu gündemin en sıcak başlıklarından biri haline geldi. Kongre tarihinin netleşmesiyle birlikte kulüpteki belirsizliğin de büyük ölçüde sona ermesi bekleniyor.





