‘Kadın Her Bedende Güzeldir’ sloganıyla Türkiye’de 16 ilde faaliyet gösteren büyük beden giyim mağazası TuvidXXL, girişimci Nalan Koç tarafından Kahramanmaraş’a kazandırıldı. Onikişubat ilçesi Akif İnan Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde kentteki bayanların ihtiyacını karşılayacak olan mağaza, büyük beden elbise giyen, kaliteli ve bol çeşit arayan bayanların ilk tercih noktası olacak. İnternet üzerinden de satış yapan mağaza, düzenlenen açılış töreniyle hizmet vermeye başlarken, açılış törenine, Kahramanmaraş Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kerem Erdoğan, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Arslan Deveboynu, çok sayıda vatandaş ve ilgililer katıldı. Dondurma ikramının da yapıldığı törende konuşan TuvidXXL Kahramanmaraş işletmecisi Nalan Koç, “Biz Kahramanmaraş’a TuvidXXL mağazasını kazandırdığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Kahramanmaraş’taki tüm bayanları mağazamıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

ÇOK MUTLU VE GURURLUYUZ

Kahramanmaraş’ta büyük beden kadın giyiminde büyük bir eksiklik olduğunu fark ettiklerini söyleyen Nalan Koç, “Bu yüzden TuvidXXL adlı kurumsal bir firmayla anlaşmaya gittik. Sağ olsun onlarda bizi tanıdılar, güvenilir olduğumuza, bu işi Kahramanmaraş’ta yapabileceğimize inandılar ve bize isim haklarından verdiler. Bizde Kahramanmaraş’ımıza bu mağazayı kazandırdık. Çok mutlu ve gururluyuz. Büyük beden giyinen bir kişi her aradığını mağazamızda bulabilecek" şeklinde konuştu. 

İNTERNET ÜZERİNDEN DE SATIŞLARIMIZ MEVCUT

Nalan Koç, konuşmasının devamında şunları söyledi: "Kahramanmaraş’taki bayanların mağazamıza ilgi göstereceğinden eminiz. İnternet üzerinden de satışlarımız mevcut. İnstagram sayfamızda paylaştığımız ürünleri WhatsApp sipariş hattımızdan ya da İnstagram’da @tuvidxxlkahramanmaras kullanıcı adına sahip sayfamızdan DM üzerinden sipariş vererek ulaşabilirler. Hedefimiz bayanlara en iyi hizmeti vererek mağazamızı büyütmek.

GENEL OLARAK SEKTÖRE BAKILACAK OLURSA ORTALAMA FİYATLARIMIZ VAR

TuvidXXL mağazası daha önce Kahramanmaraş’ta yoktu. Gaziantep, Adana gibi yakın illerde vardı. Buraya açılmamızla beraber müşterilerimizden ‘artık Gaziantep ve Adana’ya gitmekten yorulmuştuk, iyi ki açıldı buraya’ şeklinde dönüşler alıyoruz, bu yüzden çok mutluyuz. Ürünlerimiz çok kaliteli gerçekten, kalitesine göre de fiyatları çok uygun. Genel olarak sektöre bakılacak olursa ortalama fiyatlarımız var.  Akif İnan Mahallesi’nde olan mağazamız Necip Fazıl Kültür Merkezi’ni geçince 200 metre ileride. Bu bağlamda Kahramanmaraş’taki tüm bayanları mağazamıza bekliyoruz.”

Editör: Mahmut Beyaz