Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde 26 Ekim Pazartesi günü akşam saatlerinde farklı mahallelerde cansız bedeni bulunan iki gencin kimlikleri belli oldu. Hüyüklü ve Gaziosmanpaşa mahallelerinde meydana gelen olaylarda hayatını kaybeden kişilerin 25 yaşındaki Emirhan Özarslan ve Fatih Yıldız olduğu öğrenildi. İlk bilgilere göre iki gencin şüpheli ölümleri üzerine polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Yaşanan olayların ardından gençlerin cenaze programları ve taziye adresleri de duyuruldu.

A W819530 02

EMİRHAN ÖZARSLAN HÜYÜKLÜ MAHALLESİ’NDE DEFNEDİLECEK

Afşin’in Hüyüklü Mahallesi’nden Oruç Özarslan’ın oğlu olan 25 yaşındaki Emirhan Özarslan’ın cenazesinin, ikindi namazının ardından Hüyüklü Mahalle Camisi’nde kılınacak cenaze namazı sonrası aynı mahallede toprağa verileceği bildirildi. Özarslan ailesinin taziyeleri Hüyüklü Mahallesi Taziye Evi’nde kabul edeceği açıklandı.

A W819530 01

FATİH YILDIZ KOYUNTAŞ MEZARLIĞI’NDA TOPRAĞA VERİLECEK

Hayatını kaybeden diğer genç Fatih Yıldız’ın ise Hurman Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. 25 yaşındaki Yıldız’ın cenazesinin ikindi namazının ardından Eshab-ı Kehf Camisi’nde kılınacak cenaze namazı sonrası Koyuntaş Mezarlığı’nda defnedileceği bildirildi. Yıldız ailesinin taziyeleri Alpaslan Mahallesi Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Can Kalfe Caddesi No. 29 adresindeki taziye çadırında kabul edeceği belirtildi.

İKİ GENCİN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Edinilen bilgilere göre Emirhan Özarslan ve Fatih Yıldız, Afşin’de farklı adreslerde hareketsiz halde bulundu. İhbar üzerine olay yerlerine sevk edilen sağlık ekiplerinin kontrollerinde iki gencin de hayatını kaybettiği belirlendi. Şüpheli olarak değerlendirilen ölümlerin kesin nedenlerinin belirlenmesi ve olayların aydınlatılması amacıyla başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA