Kahramanmaraş Lokantacılar, Kebapçılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Hacı Fidan da hafızlık eğitimi alan öğrencilerin eğitim sürecine maddi ve manevi destek verdiğini belirtti. Öğrencilere sponsor olduğunu ifade eden Fidan, gençlerin her zaman yanında olmaya devam edeceğini söyledi.

I M G 7975 16X9 Net Bugünün kendileri açısından büyük önem taşıdığını dile getiren Fidan, “Bu muhacir kardeşlerimiz yaklaşık 13-14 yıldan beri burada. Kur’an kursunda hafızlık eğitimi alıyorlar. Ben de şahsım adına bu arkadaşlarımıza sponsor oldum. Maddi ve manevi olarak yanlarındayım. Bugün 60 yavrumuz Kur’an-ı Kerim’i ezberleyerek hafız oldu. Allah nasip ederse bugün Kur’an’larını ve hediyelerini takdim edeceğiz” dedi.

I M G 7991 16X9 NetHAFIZLARA DESTEK SÜRECEK

Hafızlıklarını tamamlayan öğrencilerle gurur duyduklarını belirten Fidan, bu anlamlı günün kendilerini duygulandırdığını söyledi. Fidan, bundan sonraki süreçte de hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere destek vermeyi sürdüreceğini ifade ederek, “Bugünün önemi bizleri duygulandırdı. Çok mutluyuz.

I M G 8002 16X9 Netİnşallah bundan sonra da yetişen hafızlara destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Programda hafızlıklarını tamamlayan 60 öğrenciye Kur’an-ı Kerim ve çeşitli hediyelerin takdim edilmesi beklenirken, anlamlı buluşmanın öğrenciler, aileleri ve programa katılanlar için unutulmaz bir gün olması bekleniyor.

70Db879C F5Fd 4B4B 8914 Acf7973Eadea

Muhabir: Emrah Özdemir