Kahramanmaraş’ta 12 Şubat Kurtuluş Bayramı coşkusu, Ali Kınık konseriyle taçlandı. Türk dünyasının milli duygularına hitap eden eserleriyle tanınan Ali Kınık, sahneye çıkarak salonu dolduran vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı. 12 Şubat’ın anlam ve önemine uygun olarak seslendirilen eserler, izleyicilere hem duygusal hem de coşkulu anlar yaşattı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, 12 Şubat’ın şehrin kurtuluşunun simgesi olduğunu vurgulayarak, bu özel günde düzenlenen konserin milli birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini ifade etti.

Kahramanmaraş’ın kurtuluş ruhu, Ali Kınık’ın ezgileriyle bir kez daha canlanırken, gece alkışlar ve marşlarla sona erdi. 12 Şubat etkinlikleri kapsamında düzenlenen konser, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Muhabir: Selma Erdemgür