Kahramanmaraşlılar kar üstünde bile mangal yaktı
Kahramanmaraş'ın en önemli kış turizm merkezi olma yolunda ilerleyen Yedi Kuyular'da hafta sonu vatandaşlar yağan kara ve soğuk havaya aldırış etmeden mangal kar üstünde mangal yaktı.
2016 Yılın ilk tatilini Kahramanmaraş'ın önemli kış turizm merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yedi kuyular kayak Merkezinde geçirmek isteyen vatandaşlar yağan kara aldırış etmeden mangal partisi düzenledi. Tipi ve fırtınaya rağmen mangal başında sucuk ekmek yapan vatandaşlar karın keyfini çıkardı.
Kar kış demeden Yedikuyulara giden mangal tutkunları, tipi ve fırtınaya rağmen ateş yakmaktan geri durmuyor. Yedi kuyular yolunda karın başladığı alandan zirveye kadar mangal yakan Kahramanmaraşlılar, yoğun kar yağışına aldırış etmeden mangalın üzerinde sucuk ekmek yaptı. Özellikle kar yağması ile birlikte Yedi kuyuların yolunu tutan mangal sevdalıları, hem şehrin gürültüsünden uzaklaşıyor, hem de temiz havada mangallı piknik yapmanın keyfini çıkarıyor.
Çocukları ile birlikte mangal keyfi yapan vatandaşlar kar yağması ile birlikte çok güzel bir tatil geçirdiklerini burada mangal üzerinde sucuk pişirerek, karlı havanın tadını çıkardıklarını söyledi.
Haber: Şenol Güneş
Muhabir: Mahmut Beyaz