Merhaba sevgili okurlarım.

Ben yaklaşık 6 yıl güreş yaptım. Bu süre zarfında bir çok arkadaş edindim, farklı illerdeki müsabakalara katıldım, bazılarında derece elde ederken bazılarından da elim boş döndüm. Ve sonrasında güreşi bıraktım. Güreş yaptığı dönemde beraber antrenman yaptığım güreş arkadaşlarımdan Anıl Kılıçsallayan milli takım seçmelerinde 1. olarak tüm Kahramanmaraş halkını gururlandırmıştı. Daha sonra aldığı derece sayesinde Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te gerçekleşen U23 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda 125 kiloda ay yıldızlı bayrağı temsil etme hakkı kazanan Kılıçsallayan, müsabakada gösterdiği başarıyla final biletini almaya hak kazan. Çıktığı final maçında Rus rakibine karşı da iyi bir performans sergileyen Anıl, rakibini tuşla mağlup ederek, Avrupa Şampiyonu oldu.

Öncelikle Anıl’ı tebrik ediyorum. İstiklal Marşı’mızı Makedonya’dan tüm dünyaya dinleterek, Türkiye’nin göğüsünü kabarttı.

Şampiyon olur olmaz bende mutlu haberi marasmanset.com internet sitemizden ‘Kahramanmaraşlı Kılıçsallayan Avrupa Şampiyonu’ başlığı ile Kahramanmaraş halkına duyurdum.

(İnsan arkadaşının başarısını haber yapması da ayrı bir mutluluk.)

Avrupa Fatihi Anıl Kılıçsallayan’ı tekrar tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Sağlıcakla kalın...