Kahramanmaraş’ın sevilen siyasetçisi ve işadamı Mustafa Dizibüyük İyi Parti saflarına geçti

İyi Parti Kahramanmaraş Teşkilatı yeni üyelerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Son olarak önceki dönem Dulkadiroğlu İlçesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan ve şu anda ise Gençlik Gelişim Hareketi Derneği Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevini üstlenen iş insanı Mustafa Dizibüyük, 200 kişilik bir katılım listesi ile İyi Parti’ye dâhil oldu. Bu çerçevede İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığında rozet takma töreni gerçekleştirilirken, törene İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kadın Politikaları Başkanı Av. Ünzile Yüksel, Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Fatih Öztürk, İl Başkan Yardımcıları ve çok sayıda partili katıldı. Törende Dizibüyük’ün parti rozetini takan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Ünzile Yüksel, partinin her geçen gün güçlendiğini, katılımlarla iktidara yürüdüklerini ifade etti.  

ÇIĞ GİBİ BÜYÜYORUZ

İYİ Parti İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel de deneyimli siyasetçi Mustafa Dizibüyük gibi güçlü bir ismi aralarında görmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Çığ gibi büyüyoruz. Bu katılımlar bizleri mutlu kılarken heyecanlandırıyor da” ifadelerini kullandı.

PARTİMİZİN İKTİDARI İÇİN VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM

Bugün önce ailesi ile birlikte İYİ Parti saflarına katıldığını açıklayan ve bundan dolayı da bahtiyar olduğunun altını çizen deneyimli siyasetçi Mustafa Dizibüyük, “Artık kendimi evimde hissediyorum. Rahatım, mutluyum. Bundan sonra tüm zamanımı, tüm enerjimi ve tüm heyecanımı İYİ parti için harcayacak, partimizin iktidarı için var gücümle çalışacağım. 200 kişilik katılım listesini de başkanımıza teslim ettim! İYİ Parti büyüyen bir aile olacaktır” diye konuştu.

Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz