Türkiye’nin en büyük mobilya markalarından biri olan Bellona, Kahramanmaraş’ta şube sayısını artırmaya devam ediyor. Bu çerçevede iş insanı Ahmet Saygılıer tarafından Türkiye’deki 614. mağazasını Kahramanmaraş’a açan Bellona, Onikişubat ilçesi Akif İnan Mahallesi Tekerek yolu üzeri Lider Apartmanı altındaki adresinde kent halkının bu alandaki ihtiyacını karşılayacak. 2 bin 550 metrekarelik alanıyla kentin en büyük Bellona mağazası olma özelliğine sahip yeni şube, mimarisi ve tasarımıyla insanları cezbederken aynı zamanda halıdan, mobilyaya, yatak odası takımından, televizyon ünitesinden, masaya kadar birçok ürün gurubuyla kent halkına hizmet verecek. Bir süredir kentte faaliyet gösteren mağazanın resmi açılışı pandeminin etkisini azaltmasıyla gerçekleştirilirken, açılışa Bellona Genel Müdürü Mustafa Karamemiş, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, markanın üst düzey yöneticileri, vatandaşlar ve ilgililer katıldı. Çiğköfte başta olmak üzere çeşitli ikramların da yapıldığı açılışta konuşan Bellona Genel Müdürü Mustafa Karamemiş, mağazanın kent halkına hayırlı olmasını diledi. Öte yandan, mağazda açılışa özel 1 hafta boyunca çeşitli indirimler yer alacak.

MARKA DEĞERİ SADECE MARKAMIZ İÇİN DEĞİL, ÜLKEMİZ İÇİN DE ÇOK ÖNEMLİ

Bellona’nın mottosunun ‘Yaşam alanlarına değer katan konforlu mobilyalar üretmek’ olduğunu vurgulayan Bellona Genel Müdürü Mustafa Karamemiş, “Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye’deki 614. Mağazamızı buraya açtık. Tabii yurt dışında da 170 tane de satış mağazasına sahibiz. Bütün amacımız konforlu, estetik mobilyalar üretmek ve bunları her kademeden tüketiciyle bu konforlu mobilyaları buluşturmak. Bunun için tabii bu mağazaları açmak çok kolay değil, geri planda çok ciddi çalışmalar var. Gerek Ar-Ge’siyle, mimarisiyle tasarımıyla bütün çalışmaları bu noktaya getirip mağazaları açarken çok gururlanıyoruz, çok da heyecanlanıyoruz. Marka değeri sadece markamız için değil, ülkemiz için de çok önemli. Bu doğrultuda çalışmalarımıza yön veriyoruz” dedi.

KAHRAMANMARAŞ İÇİN DE ÖNEMLİ BİR DEĞER

Karamemiş, konuşmasının devamında şunları söyledi: “İhsan Mobilya bizler için çok değerli, Kahramanmaraş’ta bizim birçok satış noktamız var ama burası özellikle bu bölgede metrekare olarak büyük bir alana sahip. Bu mağazamız hem tüketiciye ürünleri olabildiğince alım gücüne hitap eden ürün gamıyla hizmet ediyor, aynı zamanda da markamız için de Kahramanmaraş için de önemli bir değer. Bu yatırımları yapmak çok kolay değil, İhsan Mobilya’dan Ahmet Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Çünkü taşın altına elini koyuyor, yatırımı gerçekleştiriyor. Bunların hepsi değerli ve kıymetli yatırımlar. Burada 1 haftalık açılışa özel etkinlik var, o etkinlikte indirimler var, bu da tüketicilerin konforlu mobilyalarımızı, estetik mobilyalarımızı almasına olanak sağlıyor. 

İNŞALLAH BU YATIRIMLARA İLERLEYEN SÜREÇLERDE DEVAM EDECEĞİZ

Kahramanmaraş bizim değer verdiğimiz bir bölge, bu bölgede de yapılanma faaliyetlerimiz sadece bununla sınırlı değil, önümüzdeki dönemlerde bu yapılanma faaliyetleri devam edecek. Marka özeline girdiğimiz zaman şöyle bir değer var: Markamız 370 bin metrekarede üretim yapan, Anadolu’nun bağrından kopan, yatırımlarını Anadolu’ya yapan istihdama ve yatırıma önem veren Türkiye’deki mobilya endüstrisini domine eden ön önemli markalardan bir tanesi ve bu global marka olma yolunda da markamız hızlı bir şekilde yatırımlarına devam ediyor. Şu anda 2 bin 688 fiili çalışanımız var, bu direkt çalışan; mağazada ve tedarikçide çalışanları bir araya getirdiğimiz zaman 10 binin üzerinde istihdam sağladığımızı söyleyebiliriz. İnşallah bu yatırımlara ilerleyen süreçlerde devam edeceğiz.”

RABBİM HAYIRLI KAZANÇLAR VERSİN

Mağazanın hem Kahramanmaraş hem de ülke ekonomisi için çok önemli olduğuna değinen AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel ise “Bu yatırımı, bu güzel müesseseyi Kahramanmaraş’a kazandırdıkları için ben öncelikle işletme sahibimiz Ahmet Bey’e Doru Gruba, Bellona markamıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu yatırımları her geçen gün büyüyerek devam edecektir, inancımız bu yönde. Rabbim hayırlı kazançlar versin” ifadelerini kullandı. 

KAHRAMANMARAŞLI HEMŞERİLERİMİZİ MAĞAZAMIZA BEKLİYORUZ

İhsan Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Saygılıer de şunları söyledi: “Kahramanmaraş’a kazandırdığımız bu mağazada bütün misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Açılışa özel kapsamlı bir şekilde; ev tekstilinden, halıdan, yatak odasından, yemek odasından bütün ürün gruplarından indirimli ürünlerimiz var. Bütün misafirlerimizi, Kahramanmaraşlı hemşerilerimizi mağazamıza bekliyoruz.”

Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz