Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde yer alan Geben Vadisi, doğal güzellikleri, zengin bitki örtüsü ve tertemiz sularıyla bir kez daha göz kamaştırdı. CNN Türk’te yayınlanan “Yeşil Doğa” programı bu hafta, adeta doğanın kalbinde saklı kalmış bir cennet olan Geben Vadisi’ni ekranlara taşıdı.
GÖRÜNTÜLER RUHSAL BİR HUZUR
Yemyeşil vadiler, serin esintiler ve kuş cıvıltıları arasında çekilen görüntüler, izleyenlere hem görsel hem ruhsal bir huzur sundu. Bölgenin eşsiz atmosferi, tabiatın dinginliğini ve Anadolu’nun bakir güzelliklerini bir kez daha gözler önüne serdi.
KAHRAMANMARAŞ DOĞASIYLA BÜYÜLEDİ
Programda, Geben Vadisi’nin doğa tutkunları için neden bu kadar özel bir yer olduğu, bölgedeki bitki çeşitliliği, su kaynakları ve vadinin çevresindeki köy yaşamı da detaylı biçimde ele alındı. “Yeşil Doğa”nın bu özel bölümü, Kahramanmaraş’ın sadece tarihiyle değil, doğasıyla da Türkiye’nin en değerli şehirlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.
VADİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Geben Vadisi, programın ardından sosyal medyada da büyük ilgi gördü; izleyenler doğanın saf ve huzurlu yüzünü temsil eden bu eşsiz mekanın korunması gerektiğine dikkat çekti




