Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesine bağlı Kurtlar Mahallesi’nde sokak aydınlatmalarına ilişkin şikayet gündeme geldi. Şikayetvar platformunda paylaşılan başvuruda, 36013, 36017 ve 36012 numaralı sokaklarda lambaların iki gündür yanmadığı ileri sürüldü. Şikayet sahibi, sokakların akşam ve gece saatlerinde karanlık kaldığını, bu durumun yaya ve araçların geçişini zorlaştırdığını belirtti. Aydınlatma eksikliğinin güvenlik endişesine yol açtığını ifade eden vatandaş, hırsızlık gibi olayların yaşanabileceğinden kaygı duyduğunu dile getirdi.

Kahramanmaras Onikisubat Kurtlar Mahallesinde Sokak Lambalari Calismiyor Ve Guvenlik Riski Olustu 2AKEDAŞ’A ARIZANIN GİDERİLMESİ ÇAĞRISI

Adıyaman Kahramanmaraş Elektrik Dağıtım Şirketi’ne (AKEDAŞ) çağrıda bulunan vatandaş, söz konusu sokaklardaki aydınlatma sisteminin kontrol edilmesini, arızaların giderilmesini ve lambaların yeniden çalışır hale getirilmesini talep etti.

Muhabir: Devlet Fındık