Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki mezarlık alanlarında fiziki düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından “Muhtelif Mezarlıklara Parke ve Bordür” yapım işi için ihale düzenlenecek. 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulüyle yapılacak ihalede teklifler yalnızca EKAP üzerinden elektronik ortamda alınacak. İhale kayıt numarası ise 2026/831629 olarak açıklandı.

34 BİN METREKARE PARKE DÖŞENECEK

İhale kapsamında il sınırları içerisinde idarenin göstereceği muhtelif mezarlıklara 34 bin metrekare 8 santimetre beton parke ve 20 bin metre beton bordür döşemesi yapılacak. Çalışmalarla mezarlık alanlarında ulaşımın kolaylaştırılması, çevre düzeninin artırılması ve vatandaşların ziyaretlerini daha rahat gerçekleştirebilmesi hedefleniyor.

İHALE 4 HAZİRAN’DA YAPILACAK

Söz konusu ihale, 4 Haziran 2026 Perşembe günü saat 10.00’da Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu’nda gerçekleştirilecek. İhalenin yapılacağı adres ise İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı üzerinde bulunan Büyükşehir Belediyesi hizmet binası olarak belirtildi. İhaleyi kazanan yüklenici firma, sözleşmenin imzalanmasının ardından 10 gün içerisinde yer teslimi yapılarak işe başlayacak. İşin teslim süresi ise yer tesliminden itibaren 120 gün olarak belirlendi.

Muhabir: Melisa Kazancı