İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının sermaye piyasası işlemlerine yönelik yürüttüğü soruşturma genişlerken, yaşanan gelişmeler Kahramanmaraş’ta da merak konusu oldu. Özellikle eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile eşi İlyas Kaya hakkında gündeme gelen iddialar, soruşturmanın daha geniş kesimlere uzanıp uzanmayacağı sorusunu beraberinde getirdi.
Süreçte çok sayıda kişi hakkında adli işlem yürütülürken, yatırım fonları ve borsa işlemleri üzerinden yaşandığı öne sürülen gelişmeler kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor.
KAHRAMANMARAŞ’TA YATIRIMCILARIN DURUMU MERAK EDİLİYOR
Kahramanmaraş’ta yatırım fonlarına para yatıran, yaşanan gelişmelerden etkilenen ya da mağduriyet yaşadığını düşünen vatandaşların bulunup bulunmadığı ise henüz netlik kazanmadı.
Kentte kaç kişinin söz konusu fonlara yatırım yaptığı, yatırımcıların ne kadarının zarar ettiği ve mağduriyet yaşayan vatandaşların bulunup bulunmadığı soruları yanıt bekliyor.
GÖZLER YATIRIMCILARIN AÇIKLAMALARINDA
Soruşturmanın ilerleyen aşamalarında ortaya çıkacak bilgiler, Kahramanmaraş’taki yatırımcıların durumunun da daha net anlaşılmasını sağlayabilecek.



