Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da, 15. haftada Afyon’da aldığı mağlubiyet sonrasında Teknik Direktör Recep Aydemir ile yollar ayrılmıştı. Yaşanan bu ayrılık sonrası teknik direktör arayışı içerisine geren Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz, geçtiğimiz sezon takımı çalıştıran Sinan Yücer ile yeniden anlaşma sağladı. Takımın başına sportif direktör getirme kararı da alan Temsilcimiz, bu kapsamda 2017-2018 ve 2018-2019 futbol sezonlarında Kahramanmaraşspor formasını terleten Aytürk Hocaoğlu’nu bu göreve getirdi.

Gerçekleşen değişiklik sonrası ilk maçını Ergene Velimeşespor ile oynayan Kahramanmaraşspor, 2-0 geriye düştüğü maçı 2-2’ye getirerek 1 puan almayı başardı. Bir önceki Diyarbekirspor karşılaşmasından da 4-0’lık skorla 3 puan almayı başaran Kahramanmaraşspor, ligin 17. haftasında 7 puanla 19. sırada yer  alıyor. Yani sondan bir öncesi sırada. Kahramanmaraşspor’un aslında bakıldığı zaman kendisine yakın olan takımlarla arasındaki çok bir puan farkı yok. Temsilcimiz bu sezon kötü günler geçirse de stat konusunda yaşanan olumlu gelişmeler ve takımın başına Sinan Yücer’in getirilmesiyle bundan sonraki süreçte Kahramanmaraşspor’umuzun iyi işlere imza atacağına inanıyorum ve güveniyorum. Bugün lider Sakaryaspor ile karşı karşıya geleceğiz. Evet, onlar lider olabilir ama bizde yeni bir sayfa açtık. Son iki haftadır puan topluyoruz, moralimiz de gayet yerinde. İnşallah güzel bir sonuç alırız.

İsterseniz Teknik Direktörümüz Sinan Yücer’in Sakaryaspor maçıyla ilgili yaptığı açıklamaya kulak verelim. Yücer, “Sakaryaspor’un lider olması bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz her maçı kazanmak istiyoruz, her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Şu anda 3 puana en çok bizim ihtiyacımız var. O yüzden Sakaryaspor’un durumu beni hiç ilgilendirmiyor. Çıkıp kazanmamız gereken bir maç, İnşallah bu maçı kazanacağız” ifadelerini kullandı. Hocamızın yaptığı bu güzel konuşma, benim takıma olan güvenimi daha da pekiştirdiğini söyleyebilirim.