1982 yılında temelleri Şakir Kadifeci tarafından atılan Kadifeci Kuruyemiş, “Müşteri memnuniyeti” anlayışıyla, geçen süreçte bölgenin en iyi kuruyemiş firmalarından biri haline geldi. Gelişen teknoloji ve yeni dünya düzenine uyum sağlayarak kapalı alana sahip fabrika ve yeni teknolojik altyapı yatırımı yaparak, hammaddeden başlayıp ürünlerin hazırlanmasında, depolama ve stoklama koşullarını entegre sistemi ile bütünleştiren Kadifeci Kuruyemiş, her geçen gün şube sayısını da artırarak söktürün öncü firmalarından olmayı sürdürüyor. İstasyon Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Adana Yolu 1. Kilometrede bulunan fabrika satış mağazasının yanı sıra Azerbaycan Bulvarı ve Ulu Cami altında bulunan şubelerine bir yenisini daha ekleyen Kadifeci Kuruyemiş, son şubesini Tekerek yoluna kazandırdı. Akif İnan Mahallesi İsmet Karaokur Bulvarı üzerinde hizmet vermeye başlayan Kadifeci Kuruyemişin 4. Şubesi lokum, bademli şeker, fıstık ezmesi ve daha birçok ürün yelpazesiyle bölge halkının damak tadına hitap ediyor.

ŞUBE SAYILARIMIZI ARTIRACAĞIZ

Kaliteli ürünleriyle kuruyemiş sektöründe faaliyet gösterdiklerine dikkat çeken Kadifeci Kuruyemiş Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Kadifeci, hedeflerinin şube sayısını artırmak olduğunu söyledi. Sektörde toptan ve perakende ürünler pazarladıklarını söyleyen Kadifeci, “Firmamız 1982 yılında kuruldu. Kuruyemiş üretimi ile başladık, daha sonra üretimine lokum, bademli şeker, fıstık ezmesi şeklinde devam ederek üretimini artırdı. 2015 yılından sonra şubeleşmeye başladık. Şehrin değişik semtlerinde şubeleştik, şu anda da en son açılan şube Tekerek yolunda bulunuyor. Orada da günlük badem şekeri ve lokum üretilmektedir. Taze taze müşteriye sunulmaktadır. Kaliteyi her zaman ön planda tutup, müşteri memnuniyetine her zaman önem verip, kendini sürekli geliştirip müşteri memnuniyetini artırmak için çalışmaktayız. Şubelerimiz sadece Kahramanmaraş’ta bulunuyor. İleriye dönük olarak başka şehirlerde de şube açmayı planlıyoruz” dedi.

HER GEÇEN GÜN MÜŞTERİ POTANSİYELİMİZ ARTIYOR

Kadifeci markasıyla ürünleri farklı şehirlere de gönderdiklerini ifade eden Şakir Kadifeci, “Tüm Kuruyemiş ürünlerinde taze, lezzetli ve hijyenik ürün üretimi bizler için ön koşuldur. Adana, İstanbul, Kayseri ve Ankara gibi yerlerde ürün verdiğimiz firmalarımız var. Bu tip yerlere de dağıtım yapıyoruz. Her geçen gün müşteri potansiyelimiz artıyor. Üretim kapasitemiz artıyor. İşçi sayımız artıyor. Değişik ürünler yapıyoruz. Yeni çeşitler çıkarıyoruz. A’dan Z’ye bütün lokum çeşitlerimiz var. Bunun yanında yöresel ürünümüz olan fıstık ezmesi var. Dışarıdan da büyük ilgi görüyor. Müşterinin talebine göre zamanla yeni ürünler çıkarıyoruz. Şu anda Kahramanmaraş’ta 4 tane şubemiz var. Birisi fabrika satış mağazamız, Tekerek yolundaki mağazamız, Ulu Camii’nin oradaki mağazamız ve Hükümet Bulvarı’nda yer alan mağazalarımız var. Müşterilerimizi şubelerimize bekliyoruz” şeklinde konuştu

Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz