2024-2025 sezonu başında göreve getirilen Keleş’in iki yıllık sözleşmesi sona erdi. Görev yaptığı ilk sezonda takımıyla şampiyonluk sevinci yaşayan deneyimli isim, 2025-2026 sezonunda ise play-off yarı finaline kadar yükselen süreçte kulübüyle önemli bir mücadele verdi.

İSTİKLALSPOR’A BUNDAN SONRAKİ SEZONLAR İÇİN BAŞARILAR DİLERİM
Keleş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, görev süresi boyunca birlikte çalıştığı isimlere teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: “2024-2025 futbol sezonunda göreve başladığım Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor Kulübü ile iki yıllık sözleşmemizin sonuna geldik. Çalışmaya başladığımız ilk sene itibarıyla büyük başarılara imza atarak gurur duyduğumuz şampiyonluğa adımızı yazdırdık. 2025-2026 sezonda ise play-off mücadelesi vererek terimizin son damlasına kadar inandığımız hedef için mücadele gösterdik. Süreç boyunca takımın en büyük değerlerinden olan sayın başkan Ahmet Gaffar Akarcay’a, belediye başkanı Fırat Görgel’e, kulüp yöneticilerine, sonuna kadar mücadele eden futbolcu kardeşlerime, teknik ekibe, kulüp personellerine ve bize inanan, güç veren taraftarlarımıza desteklerinden ötürü teşekkür ederim. İstiklalspor’a bundan sonraki sezonlar için başarılar dilerim.”
İstiklalspor camiasında sürpriz olarak değerlendirilen bu ayrılığın ardından kulübün sportif direktörlük görevi için nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu.




