Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan milli oyuncu Emre Mor için transfer hareketliliği başladı. Sarı-lacivertli ekipte bireysel çalışmalarını sürdüren genç futbolcuyla, 1. ve 2. Lig’den bazı kulüplerin yakından ilgilendiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, Emre Mor’un durumu hakkında birçok kulüp bilgi alırken, resmi girişimlerin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor. Kulüpler arasındaki görüşmelerin seyrine göre oyuncunun yeni adresi şekillenecek.

TARAFTAR İSTİYOR
Bu süreçte, Kahramanmaraş’ı Nesine 2. Lig’de başarıyla temsil eden İstiklalspor da gündeme geldi. Kırmızı-beyazlı ekibin Emre Mor ile temas halinde olup olmadığı şehirde merak konusu oldu. Daha önce Süper Lig’de forma giymiş birçok ismi kadrosuna kazandıran İstiklalspor Kulübü Başkanı Ahmet Gaffar Akarca’nın bu süreçte nasıl bir adım atacağı şehrin spor kamuoyunda merakla takip ediliyor. Aynı zamanda Fenerbahçe Kongre Üyesi olan Başkan Akarca’nın, Emre Mor konusunda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Saadettin Saran ile görüşme yapması taraftarlar tarafından heyecanla bekleniyor.
Olası bir transferin gerçekleşmesi halinde İstiklalspor, özellikle hücum hattında önemli bir yıldızı kadrosuna katmış olacak.




