Kahramanmaraş’ta kültür ve sanat etkinlikleriyle devam eden Türkiye Kültür Yolu Festivali, sevilen isimleri ağırlamayı sürdürüyor. Program kapsamında rock müziğin güçlü seslerinden Fatma Turgut, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde konser verecek.
SEVİLEN ŞARKILARINI SESLENDİRECEK
Fatma Turgut, 17 Eylül Perşembe günü saat 21.00’de başlayacak konserde sevilen eserlerini dinleyicileriyle buluşturacak. Sanatçı, sahnede “Değmesin Ellerimiz” ve “İkimizden Biri” gibi unutulmaz parçalarını seslendirerek katılımcılara müzik dolu bir akşam yaşatacak.
KATILIM ÜCRETSİZ OLACAK
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında gerçekleştirilecek konsere vatandaşlar ücretsiz katılabilecek. KAFUM Fuar Merkezi’ndeki etkinliğin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.




