Kahramanmaraş’ta deprem sonrası şehirde misafirhane kapasitesinin azalması, konaklama maliyetlerini öne çıkardı. DSİ 20. Bölge Müdürlüğü misafirhanesi, Erkenez, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı No:114, Merkez/Dulkadiroğlu adresinde, şehir merkezine 10 km ve havaalanına yakın konumda hizmet veriyor. İletişim: (0344) 236 00 80.

Kahramanmaras Dsi Misafirhanesi Ve Sosyal Tesisleri 10

ODA ÖZELLİKLERİ VE KONAKLAMA ÜCRETİ

Odalarda televizyon, buzdolabı, banyo ve elbise dolabı bulunuyor. Sivil misafirler için tek kişilik oda bin 530 TL, iki kişilik oda kişi başı bin 071 TL iken; kamu çalışanları için tek kişilik oda 969 TL, iki kişilik oda kişi başı ise 714 TL’den bin 428 TL’den konaklama imkanı sağlıyor.

Kahramanmaras Dsi Misafirhanesi Ve Sosyal Tesisleri 8

Azalan kapasite ve belirlenen fiyatlar, şehirde kısa süreli konaklamalar için misafirhanelerdeki odaların kullanımını belirliyor.

Muhabir: Fatma Tecirli