1950’li yıllarda küçük bir bakkaliye dükkânıyla başlayarak bugün 3 büyük şubesiyle tüm Kahramanmaraş halkına hizmet veren ve uygun fiyatlarıyla alışverişin vazgeçilmez adresi olan Ayranpınar Marketler, yeni bir uygulamaya imza attı. Özellikle pandemi döneminde evden çıkamayan veya çıkmaktan korkan vatandaşlar için internet adresi üzerinden ‘Sanal market’ uygulamasını başlatan ve vatandaşların yaptıkları alışverişleri kapıya kadar götüren Ayranpınar Marketler, alışveriş sektöründeki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor.
“AMACIMIZ HALKIMIZI UCUZ VE KALİTELİ ÜRÜNLERLE BULUŞTURMAK”
Konuyla ilgili gazetemize konuşan Ayranpınar Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Ayranpınar, “Amacımız halkımıza insanlara ucuz ürünleri temin edip ucuz bir şekilde halkımızın hizmetine sunabilmek” dedi. Ayranpınar, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Ayranpınar Marketler 1950’lili yıllarda kurulan bir firma. Biz Ayranpınar Marketler zincirinde ben ve kardeşim Oğuzhan Ayranpınar 3’üncü kuşak olarak devam ediyoruz. Tabii ilk olarak bakkaliye şeklinde başlayan serüvenimizle daha sonra toptan gıda, daha sonra da market şekline yönelerek, en sonda gross şubemizle hizmet vermeye devam ediyoruz. Amacımız halkımıza insanlara ucuz ürünleri temin edip ucuz bir şekilde halkımızın hizmetine sunabilmek. Bu gayede de başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Halkımızın gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü memnunuz.
“VATANDAŞLARIMIZIN GERİ DÖNÜŞÜ OLDUKÇA GÜZEL”
İnsanlar artık evden çıkmıyor. Hastalık dolayısıyla insanlar alışveriş yapmaktan çekiniyor. Sanal market uygulamamızı tamamen hizmete geçirdik. Halkımız 150 TL’lik alışveriş yaptığı takdirde online olarak hizmet sunuyoruz. Bu hizmetten de 5 TL paket servis ücreti talep ediyoruz. Alışveriş tutarı 300 TL’yi bulduğu anda da paket servis ücreti almıyoruz. Bunlarla beraber sanal alışveriş yapan vatandaşlarımızın paketlerine sürpriz hediyeler koyuyoruz. Servis saatlerimize hafta sonu 14.00 ila 17.00 arasında devam edeceğiz. Diğer günlerde de 15.00 ila 18.00 arasında paket servis hizmeti vereceğiz. Vatandaşlarımızın bize geri dönüşü oldukça güzel.”
Haber: Emre Akkış