Kahramanmaraş Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda kent merkezinde üç ayrı nokta toplantı ve yürüyüş alanı olarak ilan edildi.

Valilik tarafından yapılan düzenlemeye göre, Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerinde belirlenen alanlar şu şekilde sıralandı:

TCDD GAR MEYDANI (DULKADİROĞLU):

Toplantı alanı olarak TCDD Gar Meydanı belirlenirken, yürüyüş güzergâhı Gar Kavşağı ve Gar Caddesi üzerinden, TCDD Gar Meydanı önündeki toplanma alanına kadar olacak şekilde belirlendi.

MERKEZ-1 KAPALI SPOR SALONU ÖNÜ (ONİKİŞUBAT):

Toplantılar, Merkez-1 Kapalı Spor Salonu önü asfalt yol üzerinde yapılabilecek. Yürüyüş güzergâhı ise Kafum karşısı yan yol, Adana yolu istikameti, Otogar arkası üzerinden Merkez-1 Kapalı Spor Salonu önüne kadar uzanacak.

MÜFTÜLÜK MEYDANI (DULKADİROĞLU):

Toplantı alanı Menderes Mahallesi Trabzon Bulvarı üzerindeki Müftülük Meydanı olarak belirlendi. Yürüyüşler, Zübeyde Hanım Bulvarı’ndan başlayarak Şelale Park Kavşağı akabinde Trabzon Bulvarı takip edilerek Müftülük Meydanı’nda son bulacak.

Belirlenen alan ve güzergâhların, kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla 2026 yılı boyunca geçerli olacağı bildirildi.

Muhabir: Selma Erdemgür