A ve B grubunda ilk 3 sırayı alan takımlardan Dumlupınarspor, Afşin Belediyespor, Pazarcık Kartalkayaspor, Pazarcık Aksuspor, Elbistan Belediyespor ve Türkoğlu Belediyespor, takımları adını Play-Off’a yazdırmıştı. Elbistan Belediyespor Kulübü’nün Play-Off maçlarına katılmayacağını bildirmesi sonrası grupta 5 takım mücadele ediyor. Çift devreli lig usulüne göre oynanan Play-Off grubunda lig sonunda birinci olan takım BAL temsilcimiz Fidansporla maç yapacak ve bu maçtan çıkan sonuca göre BAL takımı belli olacak. Hafta sonu ise Play-Off’un 5. Hafta maçları oynandı. Grup lideri konumunda bulunan Türkoğlu Belediyespor, rakibi Pazarcık Aksuspor’u 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşarken, Dumlupınarspor da Pazarcık Kartalkayspor’u 3-0 mağlup etti. Afşin Belediyespor da haftayı maç oynamadan geçirdi.

LİDER TÜRKOĞLU BELEDİYESPOR

Sezon başında hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve Belediye Başkanı Osman Okumuş’un da büyük destek verdiği Türkoğlu Belediyespor, hedefine emin adımlarla ilerliyor. Büyükler Ligi B grubunu ikinci sırada tamamlayarak Play-Off’a yükselen mavi-beyazlılar, Play-Off’da hiç maç kaybetmeyen takım unvanını elinde bulunduruyor. Özellikle genç bir kadroya sahip olan Türkoğlu Belediyespor, oynadığı futbolla da şampiyonluğun sinyalini veriyor. En son kendi saha ve seyircisi önünde Pazarcık Aksuspor’u konuk eden ve bu karşılaşmadan da 2-1’lik galibiyetle ayrılan mavi-beyazlılar, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

BALKAN, ‘ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK’

Türkoğlu Belediyespor Antrenörü Hasan Balkan, sezon sonu Bölgesel Amatör Lig’e yükseleceklerini söyledi. Balkan, “Öncelikle son oynanan Pazarcık Aksuspor maçından önemli bir galibiyet aldık ve bu galibiyet bizi bir adım daha öne çıkardı. Gerçekten oynadığımız maçlar zorlu geçiyor, her takımın birbirini yenecek gücü var. Rakip kim olursa olsun ama biz sahaya çıkıp elimizden geldiğince en güzel oyunu sergilemeye çalışıyoruz ve bununda sonucunu en iyi şekilde aldığımızı görüyoruz. Biz sezona başlarken bir şampiyonluk hedefi koymuştuk, bu hedefimize Belediye Başkanımız Osman Okumuş başta olmak üzere ilçe halkıda önemli destekte bulunuyor. Şuan grupta lider konumdayız, önümüzdeki maçları da kazanarak hedefe ulaşmak istiyoruz, bizim için her maç final havasında. Artık futbolcular ve Teknik Heyet olarak şampiyonluğa odaklandık” dedi.

Haber: Halil Öksüzce

Editör: Mahmut Beyaz