Küçük erkekler futbol turnuvası şampiyonluğunu Binevler Ortaokulu'nu penaltı atışları sonucu 3-2 mağlup eden Abdurrahim Karakoç Ortaokulu, elde etti.
Kahramanmaraş'ta 2015-2016 sezonu Okul sporları faaliyet programında yer alan spor müsabakaları hüm hızı ile devam ediyor. Bu kapsamda yaklaşık bir haftadan beri devam eden küçük erkek futbol turnuvasının final müsabakası yapıldı. Vali Saim Çotur futbol sahasında oynanan müsabakalar, oldukçe heyecan ve çekişme içerisinde geçti. Rakiplerini tek etek eleyen Abdurrahim Karakoç Ortaokulu ve Binevler Ortaokulu, final maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 tamamlanırken maçın normal süreside 1-1 beraberlikle sona erdi. Beraberlik neticesinde direk penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonucu 3-2 üstünlük sağlayan Abdurrahim Karakoç Ortaokulu, küçük erkek futbol turnuvasının şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyon olan Abdurrahim Karakoç Ortaokulu, önümüzdeki günlerde grup müsabakalarında Kahramanmaraş'ı temsil edecek.
 
BALKAN, 'HEDEFİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU'
Abdurrahim Karakoç Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan Balkan, Kahramanmaraş'ı grup maçlarında en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek, hedeflerinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu söyledi. Balkan, "Sporcularımız hem eğitimi, hemde sporu bir arada götürerek bu müsabakalara en iyi şekilde hazırlandılar. Bu çalışmamızın karşılığınıda Kahramanmaraş şampiyonu olarak aldık. Öncelikle sporcularımı bu başarılarından dolayı kutluyorum. İki yıldır bu kategoride finalde kaybediyorduk, ama bu yıl final maçını kazanarak şampiyon olduk. Geçen sezon Yıldızlar kategorisinde Türkiye dördüncüsü olmuştuk. İnşallah bu yılda küçükler kategorisinde grup müsabakalarında Kahramanmaraş'ı en iyi temsil ederek adımızı Türkiye finallerine yazdırmak istiyoruz" dedi.
 Haber: Mahmut Beyaz
Editör: Mahmut Beyaz