Yeni sezonda iyi bir hazırlık dönemi geçirmesine karşın ligde istediği sonuçları alamayan Kırmızı-beyazlılar, oynadığı 3 maçta da mağlubiyetle ayrılarak büyük hayal kırıklığı yaşadı. Bu sezon Kahramanmaraşspor, ligde oynadığı 3 maçta da galibiyet yüzü görmezken puan sıralamasında ise son sırada yer alıyor. Ligde ağır yenilgiler alan Kırmızı-beyazlı ekip, bugün deplasmanda Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Tokatspor ile deplasmanda karşılaşacak. Ligde aldığı yenilgiler sonrası bu maçı kazanıp bir nebzede olsa moral bulmak isteyen temsilcimiz, galibiyete odaklandı.

TAKTİKSEL ÇALIŞMALARA AĞIRLIK VERİLDİ


Kahramanmaraşspor da, ligde alınan ağır yenilgiler sonucu moraller iyice düşerken, bu moral bozukluğunu gidermek için oyuncularla hem fiziksel hem taktiksel çalışma yapan Cafer hoca oyuncuları mental açıdan da maça hazırladı. Oynayacakları maça göre oyun stratejisi belirleyen Teknik Direktör Cafer aydın, antrenmanlarda bugün oynanacak olan maçın stratejisini oyunculara anlattı. Antrenmanları belirlediği taktiksel stratejiye göre yapan kırmızı-beyazlı ekip, bugün oynanacak olan maça en iyi şekilde hazırlandı. Lig maçlarında alınan mağlubiyetin ardından Kahramanmaraşspor’un, Tokatspor maçına farklı bir 11’le çıkması bekleniyor.

MAÇ CANLI YAYINLANACAK

Tokat Gaziosmanpaşa Stadında oynanacak olan Tokatspor-Kahramanmaraşspor müsabakası saat 13.00’de başlayacak. Karşılaşma ise şifresiz, canlı yayın ve HD kalitesiyle A Spor ekranlarında yayınlanacak. Yenilen takım Türkiye Kupasına veda edecek.

Haber: Halil Öksüzce

Editör: Mahmut Beyaz