İkinci etap kamp çalışmaları kapsamında 19 Ağustos’ta Afyonkarahisar kampını tamamlayarak şehre dönen Kahramanmaraşspor, 3 günlük iznin ardından bugün Teknik Sorumlu Mehmet Bulut nezaretinde Hanefi Mahçiçek Stadında yeniden çalışmalara başlayacak.

Afyonkarahisar kampını tamamlayan Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor, bugün kendi evinde çalışmalara start verecek.

Kahramanmaraşspor, kendi tesislerinde yaptığı birinci etap kamp çalışmalarının ardından ikinci etap kamp çalışması için Afyonkarahisar’a gitmişti. Burada iyi bir kamp dönemi geçiren kırmızı-beyazlı ekip, sık sık hazırlık maçı yaparak yeni sezonun provasını yaptı. 19 Ağustos’ta kamp çalışmasının tamamlanması ile birlikte futbolculara 3 gün izin veren teknik ekip, tekrar takımı kendi tesislerinde toplayarak bugün antrenmanlara başlayacak. 3 Eylül’de başlayacak olan lig maçları öncesi temsilcimiz, hazırlıklarını günde yapacağı çift idman ile sürdürecek.

İLK ANTRENMAN HANEFİ MAHÇİÇEK’TE

Alpedo Kahramanmaraşspor Afyonkarahisar kampı sonrası ilk antrenmanını Hanefi Mahçiçek Stadı’nda yapacak. Yeni sezonda tamamıyla oyun tarzını değiştirmeyi planlayan Teknik Direktör Mehmet Bulut, takım oyunu oynayan bir ekip oluşturuyor. Çalışmalarını da bu doğrultuda sürdüren tecrübeli hoca, takımı yeni sezon için en iyi şekilde hazırlıyor. İyi bir kamp dönemi geçiren Kahramanmaraşspor da antrenmanda oyuncular arası forma hırsı göze çarpıyor. Geniş bir kadro derinliğine sahip olan kırmızı beyazlı ekipte tüm oyuncular antrenmanda kendilerini göstererek forma şansı elde etmek için mücadele ediyor.

TAKIM İÇİ UYUM SORUNU BÜYÜK ORANDA ÇÖZÜLDÜ

Geçtiğimiz sezondan 17 futbolcunun sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte bazı futbolcularla anlaşan, bazı futbolcularla da yollarını ayıran temsilcimiz, dış transferde de nokta transferler yapmıştı. Bu sezon takıma yeni katılan birçok futbolcu ile yeni bir takım kuran Kahramanmaraşspor, takım içindeki uyum sorununu büyük ölçüde gidermiş durumda. Düzenlenen programlar neticesinde takım içi kaynaşmayı da sağlayan kırmızı beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Bu sezon takıma katılan yeni oyunculardan Osman, Nurullah, Ramazan ile kampta yollarını ayıran Kahramanmaraşspor, 3, 4 transfer daha yapmayı planlıyor.

1 MİLYON TL BULUNMAZ İSE TRANSFER AÇILAMAYACAK

Geçtiğimiz sezonun devre arasında eski alacaklı olan futbolculardan dolayı transfer yasağı bulunan Kahramanmaraşspor da, transferin önünün açılıp açılmayacağı ise henüz netlik kazanmadı. Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, transferi açabilmek için yoğun çaba sarf ederken, Kahramanmaraşlı bazı işadamlarından destek sözü de verildi. Ancak verilen bu destek için şu ana kadar hiçbir adım atılmazken, Gaziantep firması olan SANKO tarafından geçtiğimiz hafta 200 bin TL’lik bir destek sağlanmıştı. Bu ay sonuna kadar Kahramanmaraşspor alacaklı olan futbolcuların hesabına 1 milyon TL gibi bir rakam yatırmaz ise transferin önü de açılamayacak ve takıma bu sezon transfer edilen futbolcularında lisansları çıkmayacak, böylelikle Kahramanmaraşspor, elindeki mevcut kadro ile ligde mücadele edecek. Haber: Emre Akkış

KOMBİNE BİLETLERİN SATIŞI DEVAM EDİYOR

Bu arada Kahramanmaraşspor’un yeni sezon için bastırılan kombine biletlerinin satışı ise devam ediyor. Normal bilet satışlarının dışında devamlı olarak maçlara gelecek olanlara yönelik kombine bilet üreten Kahramanmaraşspor yönetimi bu biletlerin satışını sürdürüyor. Sezon boyuncu Kahramanmaraşspor’u desteklemek isteyenler kombine kartlarını Kahramanmaraşspor tesislerinden ya da Kahramanmaraşspor Store’den temin edebilecekler. Geçtiğimiz hafta Kulüp Yönetimi tarafından satışı başlayan kombine biletlerin fiyatı ise açık 100, kapalı ise 200 TL olarak belirlenmişti.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz