2021-2022 futbol sezonuna genç bir kadro ile başlayan ve stadyumu olmaması nedeniyle iç saha maçlarını deplasmanda oynamak zorunda kalan şehrimizin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşspor, ligin ilk hafta maçında Osmaniye’de oynamıştı. Burada rakibi Serik Belediyespor’a 3-1 yenilen Kırmızı-beyazlılar lige mağlubiyetle başlamıştı. Ligin ilk hafta karşılaşmasında alınan mağlubiyet sonrası temsilcimiz, ikinci hafta maçında Ankara temsilcisi Etimesgut Belediyespor’a konuk oldu.

KALESİNDE GOLÜ ERKEN GÖRDÜ

 15 Temmuz Milli Birlik Stadyumunda oynanan maça Kırmızı-beyazlılar vasat başladı. Daha maçın ilk dakikaları itibariyle oyunun kontrolünü kaybeden Kahramanmaraşspor, maçın 10. Dakikasında yenik duruma düştü.  Kalesinde erken gördüğü golle sarsılan temsilcimiz, zaman zamanda rakibin pozisyonlarını önlemekte de güçlük çekti. Karşılaşmada beraberlik için rakip kaleye yüklenen Kahramanmaraşspor, maçın 38. Dakikasında bulduğu golle maçta1-1’lik beraberliği yakaladı. Aynı zamanda bu sonuç ilk yarınında skoru oldu.

KAHRAMANMARAŞSPOR, RAKİBİN ATAKLARINA BOYUN EĞDİ

Maçın ikinci yarısına ise her iki takımda kontrollü başlamasına karşın Kırmızı-beyazlılar, 54. Dakikada bir kez daha yenik duruma düştü. Özellikle orta alanda boşluklar veren ve kanatları iyi kullanamayan Kahramanmaraşspor, rakibin ataklarına boyun eğdi. Maçta pozisyon üretmekte güçlük çeken temsilcimiz, 73. Dakikada kalesinde 3. golü gördü. Bu dakikadan sonra her iki takımında çabası sonuç vermezken 90 dakika sonu rakip Etimesgut’un 3-1’lik galibiyetiyle tamamlandı. Kahramanmaraşspor, alınan bu sonuçla ligde ikinci yenilgisini alırken grupta ise son sırada bulunuyor.

Editör: Mahmut Beyaz