Kahramanmaraş 2. Amatör Küme Büyükler Ligi B grubu takımlarından Ekinözü Cela Belediyespor, yeni sezonda şampiyonluğu hedefliyor.
2015-2016 futbol sezonu 2. Amatör Küme Büyükler Ligi karşılaşmaları, bu ayın sonu itibari ile oynanacak olan maçlarla başlarken, bu sezon yaptığı flaş transferlerle Kahramanmaraş 2. Amatör Küme'de şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi olan Ekinözü Cela Belediyespor, lige hazır. Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen'inde büyük destek verdiği Ekinözü Cela Belediyespor, yeni sezon öncesi Giresunspor'dan Hacı İğde, Trakya Gsspor'dan Emin Konak, Elbistanspor'dan Mahmut Karakoç, İshak Darandeli, Ahmet Metin Elbistan Aelspor ve Adıyamanspor'dan Hakan Karcı'yı renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendirdi. Yaptığı yeni transferlerle şampiyonluğu hedefleyen Turuncu-beyazlılar, ligin ilk maçına galibiyetle başlamak istiyor.
 
'BELEDİYE BAŞKANIMIZIN DESTEĞİ İLE ŞAMPİYON OLACAĞIZ'
Konu hakkında Manşet Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Ekinözü Cela Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Fatih Özcan, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Lige en işi şekilde hazırlandıklarının altını çizen Özcan, "Geçen sezon takımımızdaki mevcut futbolcularımız ile yola devam ediyoruz, ancak eksik gördüğümüz mevkilere Belediye Başkanımızın desteği ile 6 yeni futbolcu transfer ettik. Yaklaşık iki aydan bu yana çalışmalarımızı kendi sahamızda yoğun bir tempo ile sürdürdük. İyi bir hazırlık dönemi geçirerek, lige hazır hale geldik. Yeni sezon öncesi dört hazırlık maçı yaparak takımımızın eksiklerini gördük ve bu eksiklikleri gidermeye çalıştık. Geçtiğimiz hafta kura çekimi gerçekleşmişti, grubumuzda 8 takım bulunuyor, zor bir gruba düştüğümüzün farkındayım. Ama bu zorluğun üstesinden geleceğimize takım olarak inandık. İlçe halkımız ile el ele vererek bu zorluğun üstesinden geleceğiz. Biz gençliğe hizmet etmek için, güvenilir, üretken, dürüst ve öz güven sahibi bireyler yetiştirmek amacıyla Türk sporuna ahlaklı ve kaliteli sporcu kazandırmak istiyoruz. Bunun içinde gece gündüz çalışarak ilçede ki gençlerimizi sporun içine çekeceğiz. Belediye Başkanımız Nursi Çeleğen'in takıma verdiği destek ile sezon sonunda şampiyonluğu ilçemize getireceğiz"dedi.
 Haber: Mahmut Beyaz
 
Editör: Mahmut Beyaz