Kahramanmaraş'ın köklü kulüplerinden birisi olan Dumlupınarspor, Sağlıkspor'u mağlup ederek, ligde 3'ncü galibiyetini aldı.
Kahramanmaraş 1’inci Amatör Küme Büyükler Ligi A grubu takımlarından Dumlupınarspor, hafta sonu ligin 6'ncı hafta maçında Saim Çotur Futbol sahasında Sağlıkspor ile karşılaştı. Maç boyunca rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen yeşil-beyazlı ekip, ilk yarının başlarında ve ikinci yarının sonlarında bulduğu gollerle rakibini 3-0 mağlup ederek, bu haftayıda 3 puanla kapatmasını bildi.
Sezon başında yaptığı transferler ile lige iddalı bir şekilde hazırlanan ve ligin ilk maçlarında istediği sonuçları elde edemeyen ve son oynadığı 3 maçıda kazanan Dumlupınarspor, grubunda puanını 10'na yükseltti. Kazanmayı alışkanlık haline getiren Dumlupınarspor, engelleri bir bir aşıyor.

'HEDEFİMİZDEN SAPMADAN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ'
Dumlupınarspor Kulüp Başkanı Serdar Şavkılı, hedefe emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti. Şavkılı, "Dumlupınarspor her zaman hedefi olan bir takımdır. Ligin ilk maçına mağlubiyetle başladık, ama daha sonraki haftalarda beraberlik ile başlayarak 3 haftadır galibiyetle sahadan ayrılıyoruz. Takım olarak kazanmasını alışkanlık haline getirdik. Artık geçmişi unutup önümüze bakıyoruz. Bu galibiyet serimizi gelecek haftalarada yayarak devam etmek istiyoruz. Bizim için rakiplerimizin hepsi aynı ve küçüğü büyüğü yoktur. Öncelikle futbolcularımızı almış oldukları bu galibiyetten dolayı kutluyorum. Sağlıkspor maçında birçok gol pozisyonlarına girmemize rağmen bunları değerlendiremedik ama neticede 3-0'lık bir sonuçla 3 puanı hanemize yazdırdık. Bu galibiyetler bizi hedefe doğru götürüyor. Hedefimizden sapmadan yolumuza devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki maçlardan galibiyetle ayrılıp, Play-Off'a bir adım daha yaklaşırız" dedi.
Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz