Büyükler ligi takımlarından Büyüksırspor ve Kahramansarayspor takımları 1-1 berabere kaldı.
Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Büyükler liginde heyecan hafta sonu oynanan maçlarla devam etti. Büyükler ligi B grubunda son sıralardan kurtulmak isteyen Büyüksırspor ve Kahramansarayspor, ligin 13. hafta maçında karşı karşıya geldi. Batıpark Futbol sahasında oynanan ve büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada, her iki takımda oynadığı futbol ile izleyenlerden tam not aldı. Her iki takımında mutlak 3 puan parolası ile çıktığı maçta direklerden dönen toplar maça damga vurdu. Maçın ilk yarısında ilk golü bulan taraf Kahramansarayspor olurken Büyüksırspor, son dakikada bulduğu gol ile durumu 1-1'e getirdi ve karşılaşma beraberlikle tamamlandı. Bu sonuçla Kahramansarayspor puanını 13 yaparken, Büyüksırspor'a puanını 7 yaptı.
 
Hakemler: Hanifi Vurucu, Yunus Yıldız, Serkan Karayiğit
Stat: Batıpark
Büyüksırspor: Veysi, Hacı, Oğuzcan, İsmail, Oktay, Ahmet, Süleyman, Necati, Murathan, (dk. 56 Burak), Şaban, Samet
Kahramansarayspor: Mustafa, Hüseyin, Ejder, Samet, Talha, Ali, Hacı Ahmet, Emre Demirci, Emre Tatoğlu, (dk.65 Ali Karabulut), Gürkan, Oğuz
Sarıkartlar: Serkan (Büyüksırspor), Emre Demirci (Kahramansarayspor)
Kırmızı kart: Dk. 80 Burak, Büyüksırspor
Goller: Dk. 89 Ahmet (Büyüksırspor), dk. 13 Hacı Ahmet (Kahramansarayspor)
 
 

Maçtan dakikalar:
Dakika 4: Büyüksırspor, Kahramansarayspor sahasında bir faul atışı kazandı, atışı direk kaleye gönderen Ahmet'in vuruşunu kaleci Mustafa kornere çeldi.
Dakika 13: Kahramansarayspor, orta sahada Gürhan ile faul atışı kazandı, Gürhan'ın ceza sahası içerisine doldurduğu topta Hacı Ahmet'in kafa vuruşu ile meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0
Dakika 19: Büyüksırspor'da, Oguzcan'ın ceza sahası dışında sert şutu kalecide kaldı.
Dakika 36: Gelişen Büyüksırspor atağında Kahramansarayspor ceza sahasında Oguzcan yerde kaldı, hakem penaltı noktasını gösterdi, Ahmet'in kullandığı penaltı atışı kaleci Mustafa'nın ellerine çarpan top, daha sonra direğe çarparak oyun alanına döndü.
Dakika 43: Kahramansarayspor, sol kanattan Emre Demirci ile atak geliştirdi. Bu dakikada Emre Demirci'nin yerden pasında Emre Tatoğlu'nun sert şutu üst direğe çarparak oyun alanına döndü.
Maçın ilk yarısı Kahramansarayspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Dakika 48: İkinci yarınının hemen başlarında, defansın arkasına sızan Emre Tatoğlu'nu iyi gören Gürhan, pasını ona aktardı, Emre bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı Emre'nin yerden vuruşunda meşin yuvarlak direkten döndü.
Dakika 67: Büyüksırspor'un atağında Murathan'ın sağ kanattan içeriye gönderdiği topta, Burak'ın vuruşu kale direğinin üstünden auta çıktı.
Dakika 75: Büyüksırspor'da ceza sahası içerisinde karabolde kalan topta Murathan, 6 pas içerisinde topu kaleciye nişanladı.
Dakika 89: Büyüksırspor ceza yayının birkaç metre gerisinde frikik atışı kazandı, atışı kullanan Ahmet topu direk kaleye gönderdi, kaleci Mustafa'nın bakışları arasında top filelerle buluştu. 1-1 oldu. Bu dakikadan sonra başka pozisyon olmayınca karşılaşma 1-1 tamamlandı.
 Haber: Mahmut Beyaz
 
Editör: Mahmut Beyaz