Ligin ilk yarısının 17 haftalık periyodunu 6 galibiyet, 4 de beraberlik alarak 11’inci sırada tamamlayan Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Piserro Kahramanmaraşspor, ikinci yarının ilk maçında sahasında Uşakspor’u ağırlamış ve sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılmıştı. Devam eden haftada ise lider Ankara Demirspor’a konuk olan temsilcimiz, 4-0’lık mağlubiyetle taraftarını üzmüştü. Aldığı mağlubiyet sonrası çalışlarına hız veren Kırmızı-beyazlılar da, hafta içi takıma 4 yeni isim daha katılmıştı. Sivas Belediyespor maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan Aslanlar, Sivas temsilcisini 12 Şubat Stadyumu’nda ağırladı.

GOLLER İLK YARIDA GELDİ

Saha ve seyirci avantajını kullanarak maça iyi başlayan temsilcimiz, karşılaşmanın ilk yarısında bulduğu 2 golle 3 puana uzandı. Temsilcimizin gollerini Fatih ve Muhammed Enes kaydetti. 18'inci dakikada Piserro Kahramanmaraşspor'dan Fatih Kamacı, rakip ceza sahada buluştuğu topu kaleye göndererek karşılaşmanın ilk golünü attı: 1-0 41’inci dakikada ise Piserro Kahramanmaraşspor'dan Muhammed Enes, ceza sahasında meşin yuvarlağı kalecinin solundan ağlarla buluşturdu: 2-0. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 tamamlanırken, ikinci yarıya her iki ekipte oyuncu değişiklikleriyle başladı. Temsilcimiz, ikinci yarıda da rakip kalede net gol pozisyonlarına girse de fileleri havalandıramadı. Aslanlar, Sivas’ın ataklarını da hatasız savuşturunca, karşılaşmanın ikinci yarısı da 2-0 tamamlandı. Temsilcimiz, puanını 28’e yükseltirken, 8’inci sıraya yerleşti.

TARAFTARLAR ELAZIĞ’I UNUTMADI

Kahramanmaraş'ın bu yıl düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıldönümü olması nedeniyle her iki takım oyuncuları sahaya "Milli mücadelenin 100'üncü yılı kutlu olsun Kahramanmaraş" yazılı pankartla çıktı. Daha sonra Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremde hayatlarını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu. Ardından Piserro Kahramanmaraşspor taraftarları "Elazığ üşüme, edelerin seninle" diye tezahürat yaptı.

Piserro Kahramanmaraşspor, 21’uncu haftada ise lider Etimesgut Belediyespor’a konuk olacak.

STAT: 12 Şubat

HAKEMLER: Erhan Kutlu, Çetin Öncel, Kerem Candaş

PİSERRO KAHRAMANMARAŞSPOR: Özkan - Hüseyin Cihan, Nuri Melih, Haluk(Dk.67 Yusuf Emre Kasal), Fatih Kamacı, Cerem Talha(Dk.58 Hakkı İsmet), Gökhan, Fatih Çiplak, Rıdvan, Muhammed Enes, Recep(Dk.90 Ali Alperen)

SİVAS BELEDİYE SPOR: Yunus Emre Kırdal- Ozan, Mustafa(Dk.62 Mehmet Fatih Ayık), Ali(Dk.78 Uğur Mustafa), Serkan, Kerem, Furkan(Dk.46 Gencay), Osman, Şevki, Fatih Çolak, Mete Sevinç

GOLLER: Dk.18 Fatih Kamacı, Dk.41 Muhammed Enes (Piserro Kahramanmaraşspor) - (Sivas Belediye Spor)

SARI KARTLAR: Hüseyin Cihan, Yusuf Emre Kasal (Piserro Kahramanmaraşspor) - Mustafa, Serkan, Osman, Ozan (Sivas Belediye Spor)

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz