TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, geçen sezonki kadrosundan birçok futbolcuyla yollarını ayırmış ve tamamen yeni bir kadro kurarak lige başlamıştı. Yeni bir takım olmanın zorlukları ile karşı karşıya kalan Kırmızı-beyazlılar, sezonun ilk 5 haftasında galibiyet yüzü görmezken, 6. Hafta maçında 12 Şubat Stadyumunda ağırladığı rakibi Tokatspor’u mağlup ederek 3 puanla tanışabilmişti. Aldığı galibiyet ile kendine gelen Kahramanmaraşspor, bu haftadan sonra ise inişli-çıkışlı bir grafik sergileyerek, ligin ilk yarısını 17 puanla 15. Sırada tamamlamıştı. İlk yarıda alınan kötü sonuçlar sonrası 15. Haftada Teknik Direktör Erdal Alparslan ile de yollar ayrılmış yerine ise Hayati Soydaş getirilmişti. Sezonun ilk yarısında istediği puanları toplayamayan ve ilk yarıdaki sıkıntılı günleri ikinci yarıda yaşamak istemeyen temsilcimiz, nokta transferler yaparak ikinci yarı hazırlıklarına kendi sahasında start vermişti. İkinci yarı hazırlıkları kapsamında kamp yapmayan ve kendi sahasında güç depolayan Kahramanmaraşspor, yarın 18. Hafta maçında 12 Şubat Stadyumunda Bandırmaspor’u konuk edecek.  Kırmızı-beyazlılar, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Çalışmalarını galibiyet üzerine yapan aslanlar, yeni transferleriyle rakibini yenerek ikinci yarıya 3 puanla başlama hesapları yapıyor. Yarın 12 Şubat Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.

CEREM TALHA İYİLEŞTİ

Öte yandan ilk yarıda oynadığı futbol ile kendini izleyenleri hayran bırakan takımın başarılı isimlerinden biri olan ve sakatlık dönemi geçiren Cerem Talha Dinçer, iyileşti. Takımla birlikte çalışmalarını sürdüren genç futbolcunun yarınki oynanacak olan Bandırmaspor maçında görev alması bekleniyor.

4 GİTTİ, 10 GELDİ

Kırmızı-beyazlılarda devre arası transfer döneminde Hakan Koçarslan, Emre Okur, Cemal İşleyen ve Mehmet İncebacak ile yollar ayrılırken, Ahmet Gül, Ali Akkuş, Aziz Kızılgün, Efe Karaoğlu, Fatih Kamacı, Oğuz Özden, Servan Taştan, Süleyman Türkeş, Yasin Abdioğlu ve Zeki Korkmaz gibi oyuncularla anlaşmaya varıldı.

Haber: Aziz Çevlik

Editör: Mahmut Beyaz