Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Kahramanmaraşspor, yarın deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor ile karşı karşıya gelecek.

Ligin ilk yarısında inişli-çıkışlı bir grafik sergileyerek istediği performansı gösteremeyen Kırmızı-beyazlılar, ikinci yarıda işi daha sıkı tutuyor. İlk yarıda fazla bir kadro derinliği bulunmayan temsilcimiz, devre arasında kadrosunu da güçlendirerek ikinci yarıya start vermişti. İkinci yarının ilk maçında kendi evinde Konya Anadolu Selçukspor’u 2-1 mağlup eden Kahramanmaraşspor, sonrasında deplasmanda Nazilli Belediyespor’a 2-0 mağlup olmuştu. Aslanlar, geçtiğimiz hafta sonu ise kendi saha ve seyircisi önünde haftaya lider olarak giren İstanbulspor’u 2-1 yenerek çıkış yakaladı. Kahramanmaraşspor, yarın ise ligin 21. Hafta maçında deplasmanda 19 puanla 16. Sırada yer alan Büyükçekmece Tepecikspor’a konuk olacak. İstanbulspor karşısında alınan galibiyet sonrası kendi evinde Büyükçekmece Tepecikspor maçına hazırlanan aslanlar, Teknik Sorumlu Mehmet Bulut nezaretinde hazırlıklarını tamamladı. Hafta içerisinde yapılan antrenmanlarda futbolcuların forma hırsı gözlerden kaçmazken, çalışmalar da galibiyet üzerine yapıldı. Oynanacak olan Tepecikspor maçı Kırmızı-beyazlılar açısından büyük önem taşırken temsilcimiz, bu maçtan galibiyetle dönmeyi arzuluyor. Kendi evinde yaptığı çalışma ile bu maça hazır hale gelen Kahramanmaraşspor, bugün öğleden sonra Kahramanmaraş havalimanından Uçak’la İstanbul’a hareket edecek ve burada maç saatini bekleyecek. Yarın Esenyurt Necmi Kadıoğlu stadında oynanacak olan Küçükçekmece Tepecikspor-Kahramanmaraşspor mücadelesi saat: 13.30’da başlayacak. Maçı ise, Çanakkale bölgesinden Ali Şansalan yönetecek.

‘BİZİM İÇİN GERÇEKTEN ZOR BİR MAÇ OLACAK’

Teknik Sorumlu Mehmet Bulut, Tepecikspor maçından 3 puanla dönmek istediklerini belirterek şöyle konuştu: “Ligin ilk yarısına iyi bir başlangıç yapamadık, dolayısıyla buda takımda puan kayıplarına sebep oldu. Ancak devre arasında yaptığımız transferler ile takımı kadro olarak güçlendirdik ve buda bize artı bir değer kattı. İkinci yarının ilk maçında Konya Anadolu Selçukspor’u mağlup ettik, sonrasında Nazilli takımına mağlup olduk, en son geçen hafta kendi evimizde lider konumda bulunan İstanbulspor’u güzel bir oyun sonrası mağlup ederek bir çıkış yakaladık. Yarında deplasmanda Tepecikspor’a konuk olacağız. Tepecik maçı bizim için gerçekten zor geçecek. Çünkü biz şu an puan olarak alt sıraya daha yakınız rakibimizle arada 5 puan bir fark var rakipte alt sıralardan kurtulmak istiyor, dolayısıyla kazanan takım biraz daha rahatlayacak. Ama sonuçta biz rakipten daha üs sıradayız ve şartlar ne olursa olsun sahaya çıkıp İstanbulspor maçında oynadığımız oyunu bu maçta da ortaya koyarak 3 puanla dönmeyi arzuluyoruz.”

BALKAN VE ZORLU’NUN SAKATLIKLARI GEÇTİ

Öte yandan İstanbulspor maçı öncesi sakatlanan ve bu maçta takımdaki yerlerini alamayan kaleci Mesut Balkan ile golcü futbolcu Yakup Ramazan Zorlu’nun sakatlıkları geçti. Balkan ve Zorlu oynanacak olan Tepecikspor maçında Teknik Sorumlu Mehmet Bulut’un kadroda yer vermesi halinde oynayabilecek. Geçtiğimiz hafta oynanan İstanbulspor maçında oyuna sonradan dahil olan ve kırmızı kart gören Kahramanmaraşspor’un forvet oyuncusu Kemal Akbaba cezası nedeniyle Tepecik maçı kadrosunda yer alamayacak.

Haber: Halil Öksüzce

Editör: Mahmut Beyaz