İl Başkanı Muharrem Çevik’in göreve gelmesi sonrası çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Gelecek Partisi, İlçelerde de teşkilatlanmalarını sürdürüyor. Daha önce Onikişubat, Dulkadiroğlu, Elbistan ve Ekinözü İlçe Başkanlarını belirleyen Gelecek Partisi, Türkoğlu İlçe Başkanını da kamuoyu ile paylaştı. Buna göre, Türkoğlu İlçe Başkanlığı görevine Mustafa Güloğlu atandı. Güloğlu, mazbatasını İl Başkanı Muharrem Çevik’ten alarak görevine başladı.

PARTİMİZE OLAN TEVECCÜH GİDEREK ARTIYOR

Parti binasında düzenlenen törende konuşan İl Başkanı Muharrem Çevik, günden güne büyüyen bir parti olduklarını söyledi. Daha önce 4 ilçede başkanları belirlediklerini ifade eden Çevik, “Türkoğlu İlçe başkanımızın da ataması yapıldı ve en kısa sürede kalan ilçelerde de çalışmalarımızı tamamlayacağız. Kent genelinde partimize olan teveccüh giderek artıyor. İnşallah önümüzdeki dönemlerde Türkiye’nin geleceği Gelecek Partisiyle şekillenecektir. Yeni görevine başlayan Türkoğlu İlçe Başkanımıza başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

GELECEK GENÇLERİN, MİLLETİN VE HEPİMİZİN

Gelecek Partisi Türkoğlu İlçe Başkanı Mustafa Güloğlu ise, “Öncelikle bana verilen bu kutsal görev için herkese çok teşekkür ederim. İnsanlar inandıkları ve güvendikleri yolda olmayı tercih ederler, bende bu yolda en iyi yol arkadaşı olacağıma ve Türkoğlu’na en iyi hizmeti verme konusunda temsil edeceğime inanıyorum. Gelecek Gençlerin, Milletin ve Hepimizin Allah utandırmasın” cümlelerini kullandı.

Haber: Mesut Benli

Editör: Mahmut Beyaz