Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun kurucusu olduğu Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Teşkilatı ve İlçe Teşkilatları saha çalışmalarını sürdürürken, Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mahmut Beyaz, Gelecek Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Latif Öztürk’e ziyaret gerçekleştirdi. Yaptıkları çalışmaları aktaran İlçe Başkanı Latif Öztürk, Dulkadiroğlu İlçesinde hızla mahalle temsilciliklerini oluşturduklarını ve her an gerçekleşecek bir erken seçime hazırlandıklarının altını çizdi. Tüm Türkiye’de teşkilatlanmalarıyla birlikte yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini kaydeden Öztürk, “Halkımızla kucaklaştıkça, partimizin düşüncelerini aktardıkça partimize olan ilgi daha da artmaya başladı” dedi.

‘HER GÜN YENİ KATILIMLARLA ÇINAR KÖK SALIYOR, BÜYÜYORUZ’

Gelecek Partisi olarak kısa zamanda büyük yol kat ettiklerini ifade eden Öztürk, “Gelecek Partisi olarak sahalardayız ve halkın arasındayız. Partimizin tanıtımını yapıyor, yeni üye kaydı alıyoruz, her gün biraz daha büyüyen partimizle Kahramanmaraş’ın her mahallesine, caddesine, sokağına, evine misafir oluyoruz ve vatandaşların tam desteği ve teveccühü ile karşılaşıyoruz. Çalışkan bir ekibe sahibiz ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle başkanlarımızla birlikte hiç durmadan geleceği şehrimizde şekillendirmeye çalışıyoruz. Her gün yeni katılımlarla çınar kök salıyor, büyüyoruz.”

‘VATANDAŞ ARAYIŞ İÇİNDE, GÜVENLİ LİMANLAR ARIYOR’

Son yıllarda yaşanan ekonomik kriz nedeniyle vatandaşların maddi anlamda zorluklar çektiğine de dikkat çeken Öztürk, “Vatandaş arayış içinde, güvenli limanlar arıyor. Her konuştuğumuz vatandaşımıza, esnafımıza bir dokunup bin ah işittik. Ekonomik sıkıntıları artmış, Türk lirası değer kaybetmiş, insanlar yoksullaştırılmış, esnaf perişan. İnsanlar sıkışmışlıktan kurtulmak, dar boğazdan çıkmak için yeni arayışlar içine girdiğini gözlemledik. Esnafın, çiftçinin, iççilerin kısaca toplumun her kesiminin büyük sorunları var. Bu sorunlar aslında çözümsüz değil. Yeter ki toplumun sesine kulak verilsin. Biz bunun için sahadayız. Şeffaf, adil, liyakatli, kararlı, samimi bir ekiple tüm bu sorunların üstesinden gelinebilir. Gelecek Partisi’nin kadroları buna hazır. Devlet yönetiminde büyük deneyimi olan başta Ahmet Davutoğlu ve ekibimiz bu sorunların üstesinden gelebilecek kadrolara sahip. Bizim aziz milletimize hizmet etmekten başka bir gayemiz yok” şeklinde konuştu.

 

Editör: Mahmut Beyaz