Kadın-doğum alanında Kahramanmaraş’ta hizmet veren doktorlardan biri olan Opr. Dr. Ahmet Hakan Bayazıt, 25 yıllık tecrübesini artık yeni yerinde konuşturuyor. Hastalarının daha konforlu ve geniş bir ortamda şifa bulması için yaklaşık 1 ay önce Onikişubat İlçesi Yirmiikigün Mahallesi Şehit Polis Ali Mülazımoğlu Caddesi üzerine Nişantaşı Klinik’i kazandıran Opr. Dr. Bayazıt; alt yapısı, donanımı, laboratuvarları bakımından Tıp Merkezi statüsünde bir klinik inşa ederek; kadın-doğum alanında kent halkının yardımına koşuyor. Klinikte ekibiyle birlikte Mikroçipli aşılamanın femilift lazerin yanı sıra tüp bebek tedavisi ve birçok çalışmayı yapabilen Opr. Dr. Ahmet Hakan Bayazıt, Nişantaşı Klinik hakkında Manşet Gazetesi muhabirlerine bilgiler verdi. Bayazıt, konuşmasında “Birçok işlemi kliniğimizde gerçekleştirebiliyoruz” dedi.

TIP MERKEZİ STATÜSÜNDE VEYA TIP MERKEZİ AYARINDA BİR KLİNİK!

25 yıldır mesleğin içerisinde olduğuna dikkat çeken Ahmet Hakan Bayazıt, kliniğin açılış süreciyle ilgili şunları söyledi: “Devlet hastanesinde çalışıyordum, ‘Tam Gün’ yasası çıktıktan sonra kendi kliniğimde kaldım, hastalarıma kendi kliniğimde baktım. Şimdi de kliniğimizi daha da büyüterek hastalarımıza daha rahat ve daha konforlu bir şekilde hizmet vermeyi amaçlamaktayız. Kliniğimiz yaklaşık 1 aydan bu yana yeni yerinde hasta kabul etmeye başladı. Çok rahat nezih, temiz, geniş ferah ve güzel bir ortam. Tüm hastalarımızı bekliyoruz. Kliniğimiz mimarisiyle de hastalarımızın beğenisini topluyor. İçerisinde röntgen laboratuvarı gibi donanımlara sahip. Tıp merkezi statüsünde veya tıp merkezi ayarında bir klinik” diye konuştu.

KLİNİĞİMİZDE FEMİLİFT LAZER KULLANIYORUZ

Bayazıt, konuşmasının devamında şunları söyledi: “Çok büyük bir klinik, yaklaşık 5-6 doktora kadar kapasitesi var. Aynı zamanda Androloji laboratuvarı var içerisinde. Kliniğimizde Mikroçipli aşılama yapmaktayız ve sonuçları da çok başarılı. Aynı zamanda kliniğimizde femilift lazer kullanıyoruz. Bayanlarda lazerle idrar kaçırma tedavisi yapıyoruz. Çok kısa süren etkili bir tedavi oluyor.

KAHRAMANMARAŞ’TA İNFERTİL HASTAMIZ ÇOK

Kahramanmaraş’ta infertil (kısır) hastamız çok. Onlara öncelikle normal tedaviler sunuyoruz. Tedavilerden sonuç almadıkları takdirde kliniğimizde aşılama yapıyoruz. Aşılama yapmamıza rağmen yine de sonuç alamadığımız takdirde bu hastalarımızı, tüp bebeğe yönlendiriyoruz ve tüp bebek tedavi takiplerini yapıyoruz. Ayrıca kliniğimiz, kozmetik jinekolojiyle ilgili yapılacak bazı işlemler üzerine spesifikleşmiş durumda, bununla ilgili alt yapılarımız araç gereçlerimiz mevcut bu konuda da hizmet vermekteyiz.”

Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz