Açıklamada, Dulkadiroğlu ilçesi Ballıca Mahallesi’nde eski eşi Fatma Görkem’i silahla vurarak öldüren Hakan Yılmaz’ın, daha sonra Namık Kemal Mahallesi’nde eski kayınvalidesi Gülistan Görkem’i tabanca ile vurarak olay yerinde öldürdüğü, aynı adreste bulunan Eda Nur Göksu’yu ise göğsünden yaraladığı belirtildi.

SİLAHI ÖNCE POLİSE DOĞRULTTU

Olayın ardından kaçan Hakan Yılmaz’ın yakalanmasına yönelik geniş çaplı çalışmalar başlatıldığı ifade edilerek şu bilgilere yer verildi; “Failin yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde şahıs, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarlık Parkı’nda yanında oğlu ile birlikte tespit edilmiştir. Teslim olması yönünde yapılan çağrıya rağmen elindeki tabancayı önce görevlilerimize doğrultmuş, ardından sağ şakağına ateş etmek suretiyle intihara teşebbüs etmiştir.”

9410E4E0 0Be0 4Fa6 938B B8Bca3C4Fcf0

SALDIRGAN HAYATINI KAYBETTİ

Açıklamada, ağır yaralanan şahsın ambulansla hastaneye kaldırıldığı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi. Çocuğun güvenli bir şekilde koruma altına alındığı, olayda kullanılan tabancanın da muhafaza altına alındığı ifade edildi.

Muhabir: Selma Erdemgür