Zafer Partisi Genel Merkezi tarafından Kahramanmaraş Kurucu İl Başkanı olarak görevlendirilen Alparslan Kenger, tüm ilçelerde hızlı bir şekilde teşkilatlanma sürecini sürdürüyor. Yaşamı boyunca Milliyetçi çizgiden taviz vermeden siyasi çalışmalarda bulunan İl Başkanı Alparslan Kenger, daha önceki dönemlerde birçok kez Milletvekilliği Aday Adaylıkları ile isminden söz ettirmiş ve Göksun Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulunmuştu. Başkan Alparslan Kenger, Zafer Partisi’nin hızla büyüdüğünü ifade etti. Başkan Kenger, "Zafer Partisi ulusal çapta hızla büyümektedir. Kahramanmaraş da bu yükselişte geri kalmayacaktır. Kahramanmaraş'ın ismine yakışır bir teşkilatlanmayı sağlamak yolunda elimizden geldiğince emek sarf ediyoruz. En kısa zamanda Kahramanmaraş seçmenine de kendimizi tanıtıp onların güvenini ve desteğini kazanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Zafer Partisi'nin Cumhuriyet'in 100. Kuruluş Yıldönümünde Türk Milleti'nin desteğiyle iktidarda olacağına inancımız tamdır. Köy Okullarının Açılması ve Geçici Koruma Altındaki sığınmacıların vatanlarına dönmesinin sağlanması öncelikli konularımız olacaktır" dedi.  

İLÇE YÖNETİMLERİ SEÇİLDİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın ülke gündeminde etki yaratan açıklamaları ve siyasi çalışmaları sonucu Kahramanmaraş’ta üye sayısı hızla artan Zafer Partisi'nin Onikişubat İlçesi 1.Olağan Kongresi yapıldı. OnikiŞubat İlçe Başkanlığına, Kahramanmaraş amatör futbol kulüplerinden Turkuazspor Kulübü Başkanlığı görevini de yürüten Av. Kamber Harmankaya seçildi. İlçe yönetiminde ise Av. Tolgahan Sarı, Cuma İspir, Fahri Kalaycı, Mustafa Enes Sağlam gibi isimlerde yer aldı. Dulkadiroğlu İlçesi 1. Olağan Kongresi'nde başkan seçilerek göreve başlayan Yahya Kemal Akkurt'un ise yönetiminde yer alan Ahmet Akkurt, Soner Şanlıdağ,  Musa Ergen ve Yunus Emre Arık ile birlikte Dulkadiroğlu ilçesinde seçim çalışmalarına başladı. Göksun İlçesi 1.Olağan Kongresi'nde ise Yusuf Baz Başkanlığında,  Hacı Yusuf Kenger ve Murat Karahanlı'nın da katılımlarıyla Göksun İlçe Yönetimi oluşturuldu. Türkoğlu İlçe Başkanlığına ise Cengiz Gişi seçildi.

ÜMİT ÖZDAĞ’IN KAHRAMANMARAŞ’A GELMESİ BEKLENİYOR

Ağustos ayında Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın katılımıyla Kahramanmaraş 1. Olağan İl Kongresini gerçekleştirecek. Kongrenin tarihi önümüzdeki günlerde netleşecek. İl Teşkilatlanma çalışmalarında, İl Başkanı Alparslan Kenger'in yanı sıra Gökhan Canlı ve Şahin Yinanç'da öne çıkan isimler oldu. Yine partiye ilk etapta üye olan isimler arasında Oktay Gedikli, Mikail Tatar, Alparslan Ünal, İzzet Serkan Özdemir, Yiğit Çetin, Muzaffer Aktaş, Seyfullah Köse ve Osman Yeniçoban oldu.

Editör: Mahmut Beyaz