Geniş ürün yelpazesi ile Kahramanmaraş’ın ve bölgenin en kapsamlı Alışveriş Merkezi olan Tütüncü AVM, 5 yıldan bu yana hem kaliteli hem de başarılı çalışmalarıyla kısa sürede kentin popüler alışveriş merkezlerinden olmayı başardı. Müşteri memnuniyetini esas alarak, Çarşı Merkez ve Premium şubesi ile vatandaşlara hizmet veren Tütüncü AVM, evle ilgili A’dan Z’ye her şeyi uygun fiyatla müşterileriyle buluşturuyor. Müşterilerine ödeme konusunda sağladığı kolaylıkla da dikkatleri üzerine çeken Tütüncü AVM, kendini yenileme ve geliştirme noktasında da adından sıkça söz ettiriyor. Bu kapsamda hava sıcaklıklarının arttığı şu günlerde kent halkının ihtiyacına binaen çarşı merkez şubesinde Bahçe ve Balkon Showroom’unu hizmete açan Tütüncü AVM, bol çeşit ve kaliteli ürünleriyle adeta göz kamaştırıyor. 8 katlı Merkez AVM’nin sadece bir katını bu hizmet için ayırdıklarına vurgu yapan Tütüncü AVM Mobilya Bölümü Şefi Harun İspir, ürünlerin garantili, kaliteli ve marka olduğuna dikkat çekti. Ayrıca İspir, “Müşterilerimizin ürünleri daha rahat alabilmeleri için ürünlerin kar payına az tutaraktan satış yapıyoruz. Fiyat konusunda iddialıyız. Araştırma yapabilirsiniz” dedi.

İLK DEFA BİZ GETİRDİK

Mobilya Şefi Harun İspir, konuşmasında şunları söyledi: “Bahçe ve balkon mobilyası bu bölgede eksiklikti. Bu bölgede Bambu, feliksi ve salıncak çeşitlerimiz yoktu. İlk defa biz getirdik. Bambu ve Flexy takımlarımız hem uzun ömürlü hem balkon ve bahçeler için çok kullanılışlı. Kumaşları bakteriyel ve silinebilir ikon kumaşlardan oluşuyor. Flexy tarzında ahşaptan yapılan ürünlerin yanında sentetik ürünlerimizde mevcut. Yine plastik ürün guruplarımız var. Ürünlerimiz kaliteli ve markadır.

ÇOK TALEP GÖRÜYOR

Binevler Mahallesi’nde Premium şubemiz var, orada da çok talep görüyor. Merkez Çarşı şubede bu bir eksiklikti, şu anda bahçe ve balkon mobilyası olarak bütün bölgeye hitap ediyoruz. Çeşidimiz bol; salıncak olsun, bambularımız olsun, Flexy olsun, sentetik Flexy olsun; 4’lü, 6’lı 8’li guruplar var, yuvarlak masalar var, bunların çay setleri var. Salıncak olarak tekli, çiftli, kitap okumalık salıncaklarımız var, damla salıncaklarımız var.

GARANTİSİZ ÜRÜNLERİ SATMIYORUZ, KUMAŞINA DAHİ DİKKAT EDİYORUZ

Şu anda Alışveriş Merkezimizin bir katını komple Balkon-Bahçe mobilya ürünlerine ayırdık.  Havaların ısınmasıyla birlikte satışlarımız artmaya başladı. Hava sıcaklıklarının artması satışlarımıza yansıyor. Gurbetçi vatandaşlarımız geliyor, onlar büyük evler yaptırıyor şu anda, onlar için güzel bir hizmet oluyor. Biz kaliteli, uzun ömürlü ve marka ürünler satmaya çalışıyoruz. Merdiven altı denilen markasız, garantisiz ürünleri satmıyoruz. Biz kumaşına dahi dikkat ediyoruz. Bu mobilyalar dışarıda durduğu için silinebilir kumaş olması gerekiyor, daha uzun ömürlü olması gerekiyor. Garantili ürün satıyoruz. Bu işte Kahramanmaraş’ta iddialıyız.

KAR PAYINI AZ TUTARAKTAN SATIŞ YAPIYORUZ

Ürünün kalitesine göre, oturum sayısına göre fiyat değişiyor. Müşterilerimizin ürünleri daha rahat alabilmeleri için ürünlerin kar payını az tutaraktan satış yapıyoruz. Fiyatlarımız bambu takımlarında 4 bin 500’den, Flexylerde 5 bin 500’den, plastik takımlarda ise 4 bin 100 TL’den başlıyor. Fiyat konusunda iddialıyız. Araştırma yapabilirsiniz.

ÖDEME SEÇENEKLERİMİZ ÇOK GÜZEL

Tütüncü AVM’nin Alışveriş Merkezi konseptinde 2 adet şubesi var, bunlardan biri Çarşı’daki merkez şubesi diğeri de Binevler Mahallesi’nde bulunan Premium şubesi. Tütüncü AVM, ürün yelpazesi çok geniş, sürekli kendini geliştiren ve yenileyen bir AVM. Biz müşterilerimize seçici, kaliteli ürünler satmaya çalışıyoruz. Ödeme seçeneklerimiz çok güzel. Vade farksız 36 ay taksit yapıyoruz. Açık hesap, elden taksitli olarak yapıyoruz. Kredi kartına 9 taksit yapıyoruz, bundan vade farkı almıyoruz.”

Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz