Onikişubat İlçesi Binevler bölgesindeki Armadaş’ın karşısına açılan Almila Genç, Çocuk ve Bebek Odası’nın açılış törenine, Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, AK Parti İl Koordinatörü Ömer Oruç Bilal Debgici, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Çoşkun Aydın, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve MÜSİAD Başkanı Serdar Salih Çicekçi katıldı. Açılış töreni, Kuran-ı Kerim okunması ve dualarla yapıldıktan sonra, konuşmaların ardından katılımcıların mağazayı gezisi ile son buldu. Açılış töreninde konuşan, Almila Genç, Çocuk ve Bebek Odası Kahramanmaraş Şubesinin yatırımcısı Özkarslıoğlu Şirketinin Temsilcisi Hakan Karslıoğlu, “Karslıoğlu ailesi olarak 60 yılı aşkın ticari tecrübemiz ile Kayseri’de faaliyet göstermekteyiz, bu deneyimimizi mobilya sektörüne de taşıdık. Siz değerli Kahramanmaraşlılar ile diğer sektörlerde olan birlikteliğimize bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşıyoruz. Özgün tasarımı, kalitesi ve güvenilirliği ile kendini ispatlamış Almila markasını Kahramanmaraş’ta temsil etmek, ürünlerimiz ile Çocuklarımızın ve Gençlerimizin en güzel anılarına ortak olmak için buradayız’’ dedi.

DOST OLMAYA GELDİK

Kahramanmaraş’ta kendilerinin misafir olduğunu ve Kahramanmaraşlılarla dost olmaya geldiklerini belirten Karslıoğlu, “Bizler Kayseri’den geldik asıl bizler misafiriz, sizlerle dost olmaya geldik. Bu mağaza Karslıoğlu ailesi olarak Kayseri’den sonra ikinci şubemizi Kahramanmaraş’a açtık. Burada Kahramanmaraş halkıyla sizlerle beraber gençlerimiz ve çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmak istiyoruz. Şubemiz bebek, çocuk ve genç odası üzerine hizmet vermekteyiz. Ürünlerimiz kendi mimarlarımızın kendi özgün tasarımlarıyla oluşuyor. Onikişubat İlçesinde Binevlerdeki Armadaş’ın karşısındaki yeni şubemize tüm Kahramanmaraşlı halkımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

YATIRIMLARIN ARTMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Açılış törenine katılan eski AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, Kahramanmaraş’a yatırım yapanlara teşekkür ederken ve bu yatırımların artmasını temenni etti. Nevzat Pakdil, “Kayseri’de ülkemiz adına başarılara imza atan yerli ve milli firmamızın Kahramanmaraş’ta şube açmasından dolayı gurur duyuyoruz. 41 ülkeye ihracat yapan ve binlerce insanımıza istihdam sağlayan Almila firması yöneticilerine ve bu yatırımı da Kahramanmaraş’a getiren Kayserili kardeşlerimize de teşekkür ediyoruz. Kahramanmaraş Misafirperverdir, kendisini sevenlere kucağını açar, kendisini sevenleri sever şefkatli bir diyardır burası. Almila yöneticileri iyi bir mekân seçtiler, Kahramanmaraşlılar borcuna sadıktır, bundan dolayı rahat olsunlar alınan borç ödenir. Zaten Kayserililer dibini görmediği suya ayağını sokmazlar. Çalışarak gayret ederek bu ülkeyi bir yerlere taşıyacağız. Bu görev bizlere düşüyor, bir ülkeyi insanları kalkındırır. Bu yatırımların sayısının artmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Mahmut Beyaz