Kahramanmaraş Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası’nda 20 Ocak’ta seçim heyecanı yaşanmıştı. 3 adayın yarıştığı seçimde Ahmet Özkömeç, büyük çoğunluğun oyunu alarak odanın yeni Başkanı seçildi. Kahramanmaraş’ın ve meslek camiasının gelişmesi noktasında önemli çalışmalar yürütmesi beklenen Özkömeç, bugün Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’nde Başkan Ahmet Kuybu’nun elinden mazbatasını alarak resmen görevine başladı. Özkömeç daha sonra görevinin kazasız belasız geçmesi için dualar eşliğinde kurban kestirdi. Görevine başlamanın mutluluğunu yaşayan Özkömeç, gazetecilere yaptığı konuşmada, adaylık sürecinde verdiği sözleri tek tek yerine getireceğini belirterek, “İnşallah biz Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası olarak Türkiye’de parmakla gösterilen bir oda olmak istiyoruz” dedi.

“VERDİĞİMİZİ SÖZLERİ TEK TEK FAALİYETE GEÇİRECEĞİZ”

Özkömeç, “Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda Elhamdülillah bütün meslektaşlarımız teveccüh gösterdi, bizlere bu görevi layık gördüler. Biz de Allah’ın izniyle bütün meslektaşlarımıza, şehrimize, bize inanan, güvenen bütün insanlara layıkıyla hizmet yapacağımıza söz vermişti. Allah’ın izniyle bu sözümüzü yerine getireceğiz. Faaliyete geçireceğimiz çok projelerimiz var, bütün esnaflarımıza camiamıza hem sözlerimiz var, vaatlerimiz var, taahhütlerimiz var. Resmen görevimize başladık, yarın itibariyle hepsini tek tek faaliyete geçireceğiz” açıklamasında bulundu.


“TÜRKİYE’DE PARMAKLA GÖSTERİLEN BİR ODA OLMAK İSTİYORUZ”

Odayı bir marka haline getirmeyi hedeflediklerini söyleyen Özkömeç, “İnşallah biz Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası olarak Türkiye’de parmakla gösterilen bir oda olmak istiyoruz. Bugün şehrimizin önde gelen markalarından MADO gibi, Kipaş gibi bizler de onlar gibi bir marka haline geliriz. Tabii Türkiye’ye mal olmuş, markalaşmış Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Ahmet Kuybu’nun da bu hizmet kervanında onun yanında olmaktan da, onla beraber görev almaktan da ayrıca bir mutluluk yaşıyoruz. Bize güvenen, bize destek veren, seçimimize gelen gelmeyen, bizlere oy veren vermeyen bütün herkese çok teşekkür ediyorum. Biz camia olarak bir aileyiz, İnşallah birliktelik sağlayacağız. Bu gücü esnaflarımızdan alacağız ve inşallah güzel işler yapacağımıza ben şahsım, ekibim ve tüm meslektaşlarım olarak buna inanıyorum” diye konuştu.

Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz