2002 yılından bu yana sistemli bir şekilde Türkiye üzerinde oynana tüm oyuna Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi gereken cevabı verdi. 2007 post modern darbe, 2008 parti kapatma davası, 2013 gezi olayları, 17-25 Aralık girişimleri, 15 Temmuz gibi Türkiye’nin önemli süreçlerini feraseti ile kovuşturan Erdoğan, halkın tarihi desteği ile Türkiye Cumhuriyeti birinci başkanı oldu. Her fırsatta milletimin menfaatleri dediği için içimizdeki FETÖ ve türevleri tarafından sürekli yıpratılmaya çalışılan siyaset kurumu millet eliyle yıpratılmaz boyuta taşındı. 2002 yılından bu yana AK Partiye rekor oranda oy veren Kahramanmaraş, 24 Haziranda da yüksek oranda oy verdi.

MUHTARLAR TEŞEKKÜR

2014 Yılında Büyükşehir olan Kahramanmaraş, Erkoç ile Recep Tayyip Erdoğan Belediyeciliğini gerçekten uygulan ilk il oldu. Dezavantajlı Guruplara Yönelik Sosyal Rehabilitasyon Merkezi ve Maraş Oyuncakları Atölyesi Projesi” ile ayrıca 15 Temmuz Millet Bahçesi ile birinci olan Kahramanmaraş yeri rekorlar yazmak için çalışmalarında vites yükseltti. Birbirinden başarılı projeleri yapan ve köyden Mahalle olan noktalardan gelen muhtarlar ise Erkoç’a hem hizmetleri içen hem de 24 Haziran seçimleri için teşekkür etti.

TARİHİ BİR KARAR

Yaşanan gelişmeleri Manşet Gazetesine değerlendiren muhtarlar, tarihi bir karar verdiklerini söylediler. Tekir Mahalle Muhtarı Mustafa Kaplan yapılan hizmetler için şunu söyledi: “Seçimler huzur içerisinde geçti. Allaha şükürler olsun başkanlığı aldık. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun. İyi oldu memleketimizi için. Zalimler emeline ulaşamadılar. Türkiye’nin başkanını seçtik. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ederim. 4 dönem Tekir’de belde belediyesiydik. Hiçbir hizmet yoktu. Son 4 yılda yapılan hizmetler 4 döneme bedeldi. Hiçbir hizmet belediyelik zamanında yapılmadı. Şükürler olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Tekir’e çok güzel turistlik alanlarını yaptı. Yollarını yaptı. Taziye evimizi yaptı. Çok büyük hizmetler yaptı.

ESKİDEN 1 SAATE GİTTİĞİMİZ YERİ 20 DAKİKADA GİDİYORUZ

Eskiden Kahramanmaraş’tan Tekir’e 1 saate gidiyorduk. Şu anda 20 dakikada gidiyoruz. Eskiden haftada 4-5 tane ölümlü kazalar oluyordu. Şu anda 1 aydan bu yana kazaya rastlamadık. Allaha şükürler olsun ki, hep iyiye gidiyoruz. Eski günleri Allah geri getirmesin. Hastane kapılarında bekliyorduk, ilaç kuyruklarında beklemiyorduk. Şimdi Cumhurbaşkanımız hepsine yetti. İnşallah daha da iyi olacak. Daha iyi hizmetler ayacağız. Allah razı olsun”

MAHALLEMİZE HİZMET GELDİ

Kozcağız Mahalle Muhtarı Ayhan Çil’de şunları kaydetti: “Seçimlerimiz gayet güzel geçti. Kahramanmaraş oyunu arttırdı bildiğim kadarı ile. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ederim. Köylerimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı. Çok memnunuz. Seçimlerimizi kazanmamızın büyük sebebi Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un sayesinde olmuştur. Gerçekten yapmış olduğu hizmetler takdire şayan. Mahallemizdeki hizmetlerin hepsinden vatandaşımız çok memnun. Geçmişte köylerimize çok bir hizmet yapılmamıştı. Yapılmamıştı derken hiç hizmet yoktu. Fatih Mehmet Erkoç geldikten sonra köylerimiz bir hizmet gördü”

Haber: Mustafa Kılınç- Mustafa Bilgiç

Editör: Mahmut Beyaz