Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında Kahramanmaraş Adliyesi Şehit Murat Uzun Konferans Salonu’nda Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz’ın katılımıyla konferans düzenlendi. Yılmaz, katılımcılara “Bir Eğitimci Gözüyle, İnsan İlişkilerindeki Ölçülerimiz ve Huzurlu Toplumun Şifreleri” konulu konuşma yaptı. Düzenlenen konferansa Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Turgay Çorak, Baro Başkanı Av. Muhammet Burak Gül, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Osman Göğebakan, Hâkimler, Cumhuriyet Savcıları ve çok sayıda Adliye personelleri katıldı.

“CEMAL YILMAZ’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Konferans açılışında kısa bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, “Cumhuriyet Başsavcılığı olarak düzenlemiş olduğumuz bu tarz söyleşi ve konferanslar ile Hâkim, Cumhuriyet Savcısı ve personellerimizin iş stresinden uzaklaşıp, sosyal ve kültürel yönden daha aktif hale gelerek iş verimliliklerinin artırılmasını amaçlıyoruz, bu kapsamda kıymetli İl Milli Eğitim Müdürümüz Cemal Yılmaz’ı insan ilişkilerinde ölçülerimiz ve huzurlu toplumun şifreleri konulu konferans için adliyemize davet ettik, konferansın tüm Hâkim, Cumhuriyet Savcısı meslektaşlarımız ile personellerimize fayda sağlamasını diliyor bu vesileyle adliyemize gelerek konferansa dahil olan sayın Müdürümüz Cemal Yılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz ise konferansta, insan ilişkileri, aile içi huzur, bireyin toplumdaki rolü, önemli insan, değerli insan kavramları, eğitim ve eğitimcinin insan hayatındaki önemi gibi konularda uzman bir eğitimci gözüyle konuşma yaparken, yaşam tecrübelerini anlattı.

Editör: Mahmut Beyaz