1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle bir dizi ziyaretlerde bulunan Vali Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun’a, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya eşlik etti. Coşkun ilk olarak Dereköy Mahallesi’nde ikamet eden Emekli Öğretmen Fevzi Gökçek ve ailesini evlerinde ziyaret etti.

Gökçek ve ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Coşkun, “Bu anlamlı gün münasebetiyle siz kıymetli büyüklerimizi ziyaret ederek halinizi hatırınızı sormaya geldik. Sizleri sağlıklı gördüğümüz için mutluyuz. Daha nice sağlıklı yıllara temennisinde bulunuyoruz” diye konuştu.

Emekli Öğretmen Fevzi Gökçek ve eşi ise Vali Coşkun’a yaptıkları nazik ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti.

HUZUREVİ’NDE ANLAMLI PROGRAM

Ziyaretler kapsamında Şehit Hakan Duyğal Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi’ndeki yaşlı vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun’a burada Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Göngör ve eşi Leyla Güngör de eşlik etti. Coşkun ve Güngör, yaşlı vatandaşlara çiçek takdim ederek bir süre hasbihal etti.

Burada yaşlı bir teyzeye doğum günü sürprizi yapan Vali Coşkun ve beraberindekiler, sağlıklı hayırlı bir ömür temennisinde bulundu.

Vali Coşkun ve Başkan Güngör, huzurevi sakinlerinden Ali Çınarlıdere’nin de doğum gününü kutlayarak, ailesi ile görüntülü görüşme yaptı.

Müzik dinletisi ile devam eden program sonunda konuşan Vali Coşkun, “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle siz kıymetli büyüklerimizle bir kez daha bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı gün dolayısıyla bizlerde büyüklerimizi ziyaret edip halini hatırını sorduk ve hayır dualarını almaya çalıştık. Çok şükür huzurevinde konuk ettiğimiz büyüklerimizin sağlık durumu ve moral motivasyonları gayet iyi durumda. Yaşlılar gününüzü tekrar kutluyor, sağlıklı ve hayırlı ömür temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Mahmut Beyaz