Kahramanmaraş’ta düzenlenen AK Parti Dulkadiroğlu ilçe kongresinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, kente yapılacak 300 yataklı kadın doğum hastanesinin ihalesinin tamamlandığı müjdesini verdi. Ünal şöyle konuştu: “Yıllar önce söylediğim bir şey vardı; Her kim ki AK Parti’nin gücünü Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğini bu milletin AK Parti’ye teveccühü ile ortaya çıkmış iktidar gücünü, kendi nefsi kendi hevesi için kullanırsa Allah ona lanet etsin demiştim. Yine aynı yerdeyim. Bir kişi de kalsak, bu ilkeyi, bu duruşu, bu tavrı sergilememiz gerekiyor.  Biz hizmeti yapıyoruz. Hizmetle ilgili sorunumuz yok.
‘TESLİMİ BU HAFTA YAPILACAK’

Kahramanmaraş’a 300 yataklı kadın doğum hastanesinin cihazları ile birlikte ihalesi yapıldı ve tamamlandı. Bu hafta içerisinde inşallah teslimi yapılıyor. Salgın sürecinde 5 tane dev hastane yaptık. 45 günde solunum cihazlarımızı ürettik ve bizim kullanacaklarımız ayırıp diğerlerini ihraç ettik. AK Parti demek zaten icraat demek. Hizmet demek. Unutmamamız gereken şu ki; biz bu icraatları bu okulları, bu hastaneleri, bu yolları ne için yapıyoruz.
Kahramanmaraş gerekli yatırımları ilçe ilçe alıyor. Bu güne kadar Kahramanmaraş’ımızın hedefine koyup gerçekleştirmediği hiçbir şey yok. Şu anda dünyada tüm ekonomiler daralırken, bütün dünya ciddi küresel daralma yaşarken, yüzde 15’lik, yüzde 20’lik ekonomik daralmalar yaşanırken hamdolsun Türkiye yatırımlarını yapıyor. İhtiyaçları karşılıyor. Biz ihtiyaç sahibinin valilik, kaymakamlık ve belediyelerle yanında oluyoruz. Türkiye güçlü bir devlet yeter ki biz kendimize ve ülkemize güvenelim.” 

HABER: ABDULSAMET İSPİR

Editör: Mahmut Beyaz