Ulu Cami, Kanlıdere ve civar mahallerdeki tüm esnafı tek tek ziyaret eden Sezal, 24 Haziran seçimlerinde partisine oy istedi. Esnaf gezisi sırasında ÖTV muafiyetinden sıfır bir taksi alan esnaf: “ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı herşey çok iyi oldu. 45 yıllık esnafım hayalimin aracını alıp taksicilik yapıyorum. Allah kendisine uzun ömürler versin” dedi. Taksici ile bir süre sohbet eden Sezal, daha sonra diğer esnafları da ziyaret etti.

Burada Manşet Gazetesine bir açıklama yapan Sezal, Cumhurbaşkanı mitinginde tarihi kalabalık için herkese teşekkür etti. Hedeflerinin Büyükşehirler içerisinde AK Partiye en fazla oyu veren şehir olmak olduğunu belirten Cihat Sezal: “Öncelikle Kahramanmaraş her zamanki gibi çok yoğun bir kalabalık ile Cumhurbaşkanımızı karşıladı. Uğurladı. Cumhurbaşkanımızında çok memnun olduğunu düşünüyoruz. Kahramanmaraş her zaman olduğu gibi AK Partiye desteğini verecek. Pazar günü de Kahramanmaraş olarak, Türkiye olarak teşkilatlarımız bu seçimden zafer ile çıkacak” dedi.

HERKES OLUMLU

Cihat Sezal şöyle konuştu: “Dulkadiroğlu teşkilatımızla birlikte esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Malumunuz 1-2 gün kaldı seçime. Çalınmadık kapı sıkılmak el bırakmayacağız. Son güne Cumartesi akşamına kadar tüm teşkilatlarımız ile birlikte eksik kalan yerlerimizi, görüşemediğimiz esnaflarımızla görüşüp bitireceğiz. Pazar günü de Kahramanmaraş AK Parti ailesine Türkiye birincisi olarak çıkaracağız. Hedefimizi Büyükşehirler arasında birinci olmak. Bunu da başaracağız. Kamuoyunun, halkımızın, esnafımızın tepkisi çok olumlu yönde. AK Parti teşkilatlarına ve cumhurbaşkanına haklımızın sevgisi tam. Teşkilatlar ve adaylar olarak bunun karşılığını vereceğiz”

Haber: Selma Erdemgür- Mustafa Kılınç

Editör: Mahmut Beyaz