Türkiye’de birbirinden başarılı projelere imza atarak ilklerin belediyesi ünvanını alan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun’lu muhtarları misafir etti. Birbirinden yararlı 400 projeye imza atan ayrıca yeni projeleri de geliştirerek Kahramanmaraş halkının hizmetine sunan Büyükşehir belediyesi, muhtarlardan gelen talep ve önerileri anında dikkate alıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Adnan Alagöz, Fen İşleri Dairesi Başkanı Onur Erdi, KASKİ Genel Müdür Yardımcısı Çetin Hurşitoğlu ile Göksunlu mahalle muhtarları katıldı. Göksunlu mahalle muhtarları sıra ile söz alarak mahallelerindeki sıkıntıları dile getirirken, muhtarların dile getirdikleri sıkıntılar tek tek not edilerek kayıt altına alındı. Toplantıya ilişkin bir açıklama yapan Fen İşleri Dairesi Başkanı Onur Erdi: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un talimatları doğrultusunda her hafta Perşembe günleri muhtarlarımızla bir araya gelerek mahallelerindeki sıkıntı ve sorunları dinliyoruz. Bize iletilen sıkıntı ve sorunların çözümü noktasında ilgili birimlerimizi harekete geçirerek sorunları olabildiğince ivedi bir şekilde hallediyoruz” dedi.

HİÇ GERİ ÇEVRİLMEDİM

Burada Manşet Gazetesi Göksun İlçesi Aslanbey Mahalle Muhtarı Ramazan Levent, “Muhalif bir kişi olmama rağmen şunu rahatlık ile söyleyebilirim ki; Büyükşehir Belediyesi çok iyi çalışıyor. Ne söylesek anında karşılık alabiliyoruz. Benim mahallemde alt yapı, üst yapı, karo hizmetkleri, kanalizasyon, yararlı proje ve bir çok belediye hizmetinin hepsinden yararlandım. Buraya ne zaman gelsem hiç boş çevrilmedim. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.

HER TÜRLÜ HİZMET GELİYOR

Göksun ilçesi Büyükkızılcık Mahalle Muhtarı Hüseyin Kocabaş ise şunları söyledi: “2014 yılından önce bizim köylerde hizmet namına bir çalışma yoktu. 2014 sonrası ise Kocaeli Belediyecilik modeli ile biz hizmeti gördük. Mahallemizin alt yapısı, üst yapısı kısa bir süre içerisinde bitti. Gerçekten insanca yaşamayı öğrendik. Göksun Belediye başkanımız ayrıca Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ederiz. Hizmetin her türlüsünün geleceğine inancımız tam”

Haber: Mesut Benli- Mustafa Kılınç

Editör: Mahmut Beyaz