Kahramanmaraş ve Türkiye siyasetinin kilit isimlerinden biri olan AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, üçüncü kez baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Mahir ve Şule Ünal çifti, büyük heyecanla beklediği kızları Meryem Asya’yı kucaklarına aldı. Meryem Asya’nın doğumu aileyi sevince boğarken, Mahir Ünal kızının doğumunu attığı twetle duyurdu.

ÜNAL’IN EN MUTLU TWEET’İ

1 milyon küsur takipçili Twitter’ını daha çok siyasi amaçla kullanan Ünal, bu kez takipçilerine mutlu bir haber verdi. Ünal’ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve retweet alırken, çifte ‘Hayırlı olsun’ yorumları yağdı. Ünal, kızı Meryem Asya’nın doğumunu ‘Hoş geldin Asya…’ tweetiyle duyurdu. Kısa sürede paylaşımın çok fazla yorum alması üzerine Ünal bir tweet daha atarak, “Kızımız “Meryem Asya”nın doğumunu tebrik eden, dualarına misafir eden tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Şule&Mahir” ifadelerini kullandı.

Manşet Gazetesi olarak Mahir ve Şule Ünal çiftini tebrik ediyor, minik Meryem Asya’ya sağlıklı ve uzun ömürler diiyoruz.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz