Dulkadiroğlu İlçesi İsmetpaşa Mahallesi eski Hayat Hastanesi Sokağı içerisinde bulunan ve gömlekten monta kazaktan pantolona kadar her biri kaliteli çeşit çeşit ürünleriyle müşterilerinin ilgi odağı olan Ha-Ne Kot Dünyası, ürünleri kadar uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. ‘Önce para değil müşteri memnuniyeti’ parolasıyla hizmet eden ve güler yüzlü personeli ile kısa sürede sempati kazanan Ha-Ne Kot Dünyası, giyim sektörüne getirdiği yeni konseptle şimdiden Kahramanmaraşlıların en uğrak noktası oldu. Konuyla ilgili konuşan Ha-Ne Kot Dünyası İşletmecisi İsmail Özdemir, sektörde iyi bir konuma gelmeyi hedeflediklerini söyledi.

“PARA KAZANMAYI DEĞİL MÜŞTERİ KAZANMAYA ODAKLANDIK”
Özdemir, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Küçük yaşlardan beri ticaret ile uğraşıyorum. 2020 yılının haziran ayında tekstil sektörüne giriş yaptım. Bu sektöre yönelmemde ki temel sebep ürün pahalılığı oldu. İlk başta eşim ile birlikte Hümaa Butik Adlı iş yerimizi açtık. Açmakta ki temel sebebimiz olan fiyat pahalılığını bu güne kadar hep koruduk. Para kazanmayı değil müşteri kazanmaya odaklandık. Yeri geldi 45 TL’ye aldığımız ürünü 50 TL’ye sattık. İnsanlara sattığımız ürünlerin piyasada yüksek olduğunu bu fiyatlara da satılabileceğini kanıtladık ve her zaman olumlu dönüşler aldık. Yüksek fiyata satmaya çalışıp müşterilerimiz geldiğinde sürekli aynı ürünleri görmeleri yerine sirkülasyon yapıp her geldiğinde farklı ürünler ile karşılaşmalarını sağladık.

“TOPTAN FİYATINA PERAKENDE SATIŞI YAPIYORUZ”
Erkek kot pantolon piyasa 150-200 TL bandında satılıyor. Neden ben kendi yerimi açıp 1 pantolon parasına 3 pantolon satmayayım diye düşünerek bu yola girdim. Daha sonra aynı şekilde ürün pahalılığından dolayı Ha-Ne Kot Dünyası isimli erkek giyim mağazasını açtım. Erkek giyim mağazamızda toptan fiyatına perakende satışı yapıyoruz. Gömlek / sweatshirt / mont / kazak / pantolon çeşitlerimiz mevcuttur. Erkek giyim mağazamız yaklaşık 2 aydır hizmette. Müşterilerimiz fiyatlarımızdan dolayı çok memnun temel hedefimiz kaliteyi uyguna vermek.

“HEDEFİM AKDENİZ BÖLGESİNE AYNI SİSTEM MAĞAZALAR AÇMAK”
Hedefim Akdeniz bölgesine aynı sistem mağazalar açmaktır. Ürünlerin piyasa fiyatından uyguna da satılabileceğini diğer meslektaşlarıma kanıtlamak istiyorum. Kendi iş yerini açmayı düşünen kardeşlerime tavsiyem iyi analiz edip çok para değil insan kazanmayı hedeflemelidir. Hayallerinizi ertelemeyin ve risk almaktan korkmayın.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz