Türkiye’nin ve Avrupa’nın çeşitli noktalarında sıklıkla düzenlenen sanat ve güzellik festivallerinde Kahramanmaraş’ı temsil etmek için ‘Kahramanmaraş Şov Takımı’ kuruldu. 7 erkek 7 bayan kuaförü olmak üzere toplam 14 kişiden oluşan şov takımının kaptanlığını ise Ahmet Ceyhan yapıyor. Geçtiğimiz günlerde oluşturulan şov takımı, ziyaretlerine Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odası (KMESOB) ile Kahramanmaraş Berber ve Kuaförler Odası’ndan başladı. İlk olarak Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Adnan Narlı’yı ziyaret eden şov takımı akabinde KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu’yu ziyaret etti. Şov takımı kaptanı Ahmet Ceyhan, ziyarette kurulan takımla ilgili oda başkanlarına bilgi verirken Kuybu ile Narlı, Kahramanmaraş Şov Takımı için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

KUYBU: ŞOV TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ
Ziyarete ilişkin konuşan KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu, “Ahmet kardeşime ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Anlattıkları projelerle bizleri kendilerine hayran bıraktı. Kahramanmaraş’ın tanıtımıyla ilgili çok büyük emeklerinin olacağına inanıyoruz. Esnaf odaları birliği ve şahsım olarak her zaman maddi ve manevi yanlarında olduklarımızı belirttik. Bundan sonraki süreçte artık ortak bir şekilde hareket edeceğiz. Kendilerine bütün imkânları sağlayacağız” dedi.

NARLI: İNŞALLAH GÜZEL BAŞARILARA İMZA ATARLAR
Kahramanmaraş Berber ve Kuaförler Odası Adnan Narlı, şöyle konuştu: “Kentimizdeki berber ve kuaför arkadaşlarımız bir takım kurmuşlar. Takım olarak ta uluslararası arenalarda şehrimizi temsil edecekler. Bizler Kahramanmaraş Berber ve Kuaförler Odası olarak arkadaşlarımızın her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. İnşallah güzel başarılara imza atarlar.”

CEYHAN: KAHRAMANMARAŞ’IN İSMİ DUYULSUN DİYE ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Kahramanmaraş Şov Takımı Kaptanı Ahmet Ceyhan ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi:Ülkemizde ve şehirlerimizde uluslararası güzellik ve sanat festivallerinde birbirinden değerli kıymetli meslektaşlarımız, ustalarımız, hocalarımız var. Sağ olsunlar bizlere eğitim bilgi paylaşımlarında bulunuyorlar. Mesleğimizi dünya genelinde uluslararası platformlarda birçok başarılar sağlanıyor. Bizlerde Kahramanmaraş berberleri ve kuaförleri olarak şehrimizi sanatımız ve mesleğimizi, eğitim ve bilgi gibi paylaşımlı festivallerde fuarlarda şehrimizin ismi duyulsun istiyoruz.

GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATMAK İSTİYORUZ
Bu bağlamda bizler Kahramanmaraş Show takımı olarak hem bayan hem erkek kuaförleri topluluğu İle bir takım oluşturarak uluslararası bilgi ve eğitim paylaşımlı lansmanlarda fuarlarda festivallerde sahne gösterisi şovlarımızı gerçekleştirerek şehrimizi ismini mesleğimiz dalında ustalarımız ile daha ileriye taşımak adına takımımızı oluşturduk. Takım kaptanlığını üstlendiğim bu yolda bizlere desteklerini esirgemeyen çok değerli ustalarımıza meslektaşlarımıza, berberler odası başkanımız Adnan beye ve Kahramanmaraş esnaf odaları birlik başkanımız Ahmet Kuybu başkanımıza projemiz ve sahne koreografi çalışmalarımızı arz ettik. Bizleri takdir ve tebrik etmesi onure etti. İnşallah bizler böyle bir çalışma yapıyoruz umuyoruz ki birçok meslektaşlarımız daha güzel yerlere getireceğinin tam kanaatindeyiz.

DESTEK VEREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
Kahramanmaraş’ta berberler ve kuaförler olarak şehrimizi uluslararası güzellik ve sanat lansmanlarında güzel bir şekilde bireysel değil, takım olarak şehrimizi temsil etmeye gayret göstereceğiz. Bu oluşum Kahramanmaraş’ımızda ilk oldu. İnşallah bu oluşumla daha güzel yerlerde sanatımızı icra etmiş olacağız. Bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz